Cemilekara06 Cemilekara06 dedimki ben herseyden çok çok koydum ama sadece 2takım giydirdim. Gerı kalan eve geldi bunu demek istedim
Mervebozo elaymoms özelde doğum yapıcaksanız hastane size hasta bezi veriyor. Depend e hiç gerek kalmıyor. Ben sezeryan oldum ve hiç kullanmadım boşa gitti yani anlayacağınız. Paketi de açmıştım.
Eldgrn gunessada-123 o his kötü işte inkar edemem hayatımda öyle usudugumu görmedim ben onun için en büyük tavsiye kalın şeyler konulması
19-85smya 4.bebegim olucak inşallah 3 bebegimdede koyduğum soğanı insallah bu seferde koyarım unutmam soğanı bebeğe süt vermeden önce göğüs uçlarına sürersek asla yara olmuyor ikiye bölüp sürüyoruz sonra islak bir bezle temizleyip bebeğe süt veriyoruz ve asla yara olmuyor
Gul_aksu elaymoms avent öneriyorm anne göğüsüne benzer bir yapısı var o yüzden çocuklar cok cabuk adepte oluyor
Kivininannnesi- Kızlar Mayıs’ta doğumum inşallah, bebeğe alt üst takım olarak, uzun kollu zıbın ve tayt alacağım ama üstüne yelek ya da başka bir şey de koymali mıyım
elaymoms Kivininannnesi- evet iç zıbın yelek de kesinlikle koy. Yenidoğan üşür derler hep ben koyacağım battaniye vs de ayrıca koyacagim
cannkmrc elaymoms canım doğum bu ne olacağı belli olmuyor kesinlikle aklına ne geliyorsa koy gitsin götürüp getirmesi zor iş değil ya en azından pişman olmazsın ben ameliyathane servisinde kaldım mecburen güyaa yer yokmuş herşey planladığın gibi ilerleyemiyedebiliyor elhamdülillah doğumum güzeldi ancak hastaneden kaynaklı zor geçti o süreç
elaymoms cannkmrc nasipte ne varsa artık diyelim hastane yakın zaten o yüzden sorun yok kalabalık pek sevmiyorum😅
cannkmrc elaymoms canım biberon kesinlikle önermem benim meme ucu silikonu kullandım bı kere şimdi de bıraktıramıyorum kesinlikle ilk zamanlar kaşıkla ya da şırıngayla besle bebişini
Eldgrn Lilyumfokimum ben Aptamil aldım ondan başladık diye siz yine doktorunuza sorun en garanti bilgiyi veirr
elaymoms Elifsenayldrm Allah rızası için bana bir de araba ve puset markası önerin Yalvaricam artık az kaldı 😅😅😅 postta açtım fazla yazan olmadi