Kızzlar merhaba gecen hafta 34+2 de kontrole gitmiştim doktorum sezeryan tarihi verdı 8 Nisan’da ama bebekler baş aşşağı rahime baskı yapıyor olabildiğince yürümeyi bırak demişti o yuzden bende kişisel ihtiyacım dışında hıc ayağa kalkmadım annemlerde kalıyordum bu süreçte tam cumartesi gece uyurken birden dayanılmaz bir sancı geldi uykudan uyandım wc ye gittim suyum gelir gibi hissettim ama ilk gebeliğim oldugu için suyum mu yoksa idrar mı ayırt edemedım tekrar uzandım gecer dıe 10 DKK sonra tekrar bi şiddetli sancı geldi Boyle 3 defa 10 DKK da bir WC ye gittim her gittiğimde iç çamaşırım ıslanmıstı iyice böyle olunca sancılarım için DKK tuttum 2 saat içinde sancılarım 2 DKK da bir düzenli gelmeye başladı sabaha karşı 4.30 da doktorumu aradım hemen hastaneye gel nobetcı doktor muayne etsın geliyorum bende dedi apar topar çantamı alıp hastaneye gittik suyum patlamamış ama azalmıstı rahimde açılma başlamıstı nöbetci doktor suyumu patlattı doğum başlamış dedi hemen tekrar kensı doktoruma haber verdıker o esnada kah talilleri damar yolu falan acıldı tam ameliyathane önlüğünü giydim dehşet bir sancı girdi bi an normal doğuruyorum sandım ikiz oldugu içinde çok riskliydi normal doğum o yuzden sezeryana alıcaklardı hemen apar topar aldılar benı doktorum geldi 45 DKK sürer tahmını demişti sabah tam 7 de bebekler oldu çok şükür ki o gün de tam 35. Haftaya girmiştik acil oldugu için genel anestezi yapıldı bana bebekleri görmedim o yuzden direk küveze almışlar kendime geldiğimde kasıklarımda şiddetli adet sancısı gibi ağrı hıssettım hemen ağrı kesıcı serum falan taktılar hemen 10 DKK içinde hiç bir ağrım kalmadı ama tansıyonum yükselmiş başım dondugu için yaklaşık 7 saat kadar hıc kaldırmadılar benı yattım 7 saatin sonunda artık sdaha fazla dayanamayıp bebekleri görmek istedim ısrarla ilk yürüşüşümü küzeve bebeklerimi görmeye giderken yaptım hiç anlatılanlar kadar zorlanmadım açıkcası aslında acı eşiğim çok düşüktür nasıl olcak nasıl kalkarım ağrılara nasıl başa cıkarım dıe çok düşünordum ama gercekten korktuğum gibi asla olmadı bu kadar kolaymıydı bile dedim bebekleri gorunce daha cok kendıme geldim mutlu oldum sağlık durumları cok iyi ama kiloları az ve erken doğum oldugu için enfeksyon kapma riski var die küveze almışlar doktor biraz istediğimiz kıloya gelince o zaman cıkarırız dedi sezeryon oldugu için ilk gün sütüm yoktu nasıl besleyeceğiz dedim sen onu kafana takma biz burda cok guzel bakıyoruz beslıyoruz sen 3 saatte bir sütünü sağ bir çay kaşığı dahi olsa hiç üzülme getir o bile cok işimize yarar dedi daha cok mutlu oldum kendimi motive etmeye çalıştım ilk gun hıc sut sağmadım ama o yorgunlukla ilaçların ve anestezının etkısıyle odaya cıkınca uyumustum ama ertesi gün sabah erkenden kalkıp sağdım 1 yemek kaşığı kadar geldi hemen götürüp verdim bu arada cok rahat hareket edıp yürüyebiliyorum ilaçların etkısıyle hiç ağrım olmadı sadece yataktan kalkerken zorlandım yardımla kalkıyordum ama kendkm cok rahat yuruyebildim doktorum geldi muayne etti pansuman falan yapıldı 11.30 bebeklerın goruşü var ondan sonra taburcusun iyi gözükuyorsun dedi sadece 1 gece kaldım ertesi gün öğlen cıktım bugun evde ikinci gecem o kadar cok cabuk toparladım ki kendi kendime çok şaşırıyorum hala umarım sizlerde benim gibi çok güzel sağlıklı bir doğum geçirirsiniz🥰