Nurdrmz_24 Durumlarınız nedir ben ilk gebeliğimde can veriyordum öksürük kusma ağrılar vs bunda 7 hafta olucam yarın hala tık yok sizlerde durum nedir
selencinaar Nurdrmz_24 bende ne ağrı var ne sızı nede bi bulantı bi lekelenmem oluyodu onu da ilaç ile çözüyorum 5+3′üm bu arada👌😊
Agg0207 Nurdrmz_24 bende ilkte hicbirsey yaşamadım ama bunda lekelenme bulantım uyku hali halsizlik oldu her hamilelik birbirinden farklıymış gerçekten.
Esraguvennn Nurdrmz_24 bende 7+1 oldum ilk gebeliğimde gebeliği bile hissetmedim o kadar rahattı. Bunda kaç kere kustum bilmiyorum. Karnım acıkıyor açlığa bulanıyor yiyorum sonra yedim diye bulanıyor. Üstüne progestan kullanıyorum kan sulandırıcı kullanıyorum hepsi bir içerken bile içimi kaldırıyor. Karnım hep ağrıyor belim desen daha şimdiden beni yarı yolda bıraktı. Valla 40 hafta nasıl bitecek bilmiyorum ya. Birde 3 yaşında oğlum var bazen ona yetişemiyorum bile.
Merve1531 Nurdrmz_24 Benim yarın 8. Haftam şuana kadar bulantı kusma yicekden tiksinme vs olmadı bundan sonra olur mu bilmiyorum acaba olur mu 🤒
Meltem-ayse21 5 haftalık hamileyim bulantılarım var birazda ara ara kahve rengi lekenlenmelerim oluyor
Nill14- Bende 6+3 .deyiz benimde ara ara lekenmeler oluyor doktora gittim altif bi kanama görnümüyor dedi bana herhangi bi ilaç vs bişey vermedi kan aldılar bu haftalarda normalmiş bulantı hapı kullandığım sürece bulantım olmuyor fakat hapı kestimmi başlıyor öğürmeler :/
Agg0207 Nill14- çoğu gebelikte oluyor çok normal dedi progestan kullandım sonra zamanla bitti zaten bende ilacı bıraktım
selencinaar esila-demir beta 2000 olunca keseniz gözükür ve bu değerler kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor. Ben keseyi iki gün önce gördüm ama çok küçüktü daha ve üstten muayne etti cuma günü gittiğimde vajinal muayne olucam o zaman daha detaylı görebilicem🥲
xbebegimx Nurdrmz_24 arasira adet sancisi hafif bulanti var, gogus hassasiyetim gecti birden yarin tam 7 haftalik olucaz insallah🥹
benaslindayohum Nurdrmz_24 tam tersii ilkinde rahattım bu beni mahvediyor 😞 mide bulantısı baş dönmesi yerimden kalkmak istemiyorum
buusur 5+4’üz ne ağrı ne sızım var sabah bulantım oluyor bazen hiçbirşey hissetmeyince de bebeğe birşey mi oldu diye evhamlanıyorum hayırlısıyla kalp atışını bir duysaydık🥰
Ervaduru 8 haftalıkyemek yem2diğim her dk bulantım var halsizlik uyku hali 1. De Boyle değşldim çok rahattım
Estor Peki şişkinlik gaz normal mi? İştahım gayet iyiyken (nazar ettim kendime heralde), dün akşam yemeğinden 22 saat sonra bugün bir şeyler yiyebildim. Taş gibi sanki karnım 😔 (7+5)