minikmucizeemaak aynı duyguları bende kardeşimin gebelik haberini aldığımda yaşadım. O da evlendikten hemen 1-2 ay içinde hamile kaldı öyle karmaşık şeyler yaşadım ki, ciğerim yandı isyana gidiyordum zor tuttım kendimi. Bir yandan teyze oluyordum mutluydum bilmiyorum ya çok başkaydı o günü ölsem unutmam unutamam. Çıldırıyorum şimdi yeğenime içime sokasım geliyor biraz da olsa onunla çocuk sevgimi törpülemeye çalışıyorum. Ama yok acıkıyor kardeşime veriyorum emziriyor ya içim gidiyor içim… Ah diyorum benim bebeğimde olsa onu saatlerce emzirirdim diyorum of bilmiyorum çok büyük imtihan kuzum çok büyük. İnşallah kazananlardan oluruz cok yıprandım bende çok sevip isteyince olmuyor, istemeyeninde hemen oluyor aslında 2 türlüsü de imtihan işte bizler anlayamıyoruz sadece. Ben daha fazla dayanamadım ramazan biter bitmez tüp bebeğe başlıcaz vitamin alıyoruz doktorla görüştük. İnşallah gerek kalmaz ☹️ kimse daha ne kadar olmuş demesin bende cok kızıyorum öyle diyenlere sonucta istiyoruz ama kavuşamıyoruz yaşamayan anlamaz. Arkadaşının gebeliği de hayırlı olsun seninde ona müjdeli haberi verdiğin gün elbet gelir inşallah canım