Sevda0444 Kizlar 6 hafta hamileyim baş ağrısı ve mide ağrısı cok var bulantı nezaman başlar ilk gebeliğim
Yazmelegi_ Sevda0444 her an başlayabilir belki de hiç başlamaz herkeste farklı oluyor inşallah başlamaz 🌸
Sevda0444 Yazmelegi_ Vallah baş ağrısı ve mide ağrısı çok var ne yapacağımı şaşırdım ilaçda almak istemiyorum 🥺
Yazmelegi_ Sevda0444 genelde paroldan başka önermiyorlar hamilelikte içerseniz o sadece,herkesin bünyesi farklı işte bende sadece 12 haftaya kadar bulantı kusma yaşamıştm
Sevda0444 Yazmelegi_ evde eltimlere midemin agridigini soyluyorum onlarda dış gebesin diyorlar hamilelikte mide ağrısı olmaz diyorlar doğrumu
Yazmelegi_ Sevda0444 saçmalamışlar benimde ara ara ağrıyor niye hemen kötüye yoruyorlar anlamıyorum bana doktorum ağrı yanma olması normal demişti
Sevda0444 Yazmelegi_ vallah gunlerdir agridan ayakta duramiyom bsy olmae diyolat usutmusundur veya dis Gebelik diyorlarr is yaptiriyolar dinlenim diyom kabul etmiyorlar
Yazmelegi_ Sevda0444 çok sürekli devam ediyorsa bi görün doktora ama dinlenmek senin için daha iyi olur insanın halinden de anlamıyorlar 🥺🥺
Sevda0444 Yazmelegi_ ben kendim Belcikada dogdum evlendim esim istanbulda kaliyordj 3 ayda bir gidip geliyorum yeni 3 gundur cerkezkoye tasindik
Sevda0444 Yazmelegi_ instagramda veya baska bi yerde sohbet Ede bilirmiyiz hamilelik konusunda kimseye birsey soramiyorum kotu yorumluyolar