Papatyaaaaaa Ben park beşik aldım ölçüsü 70110 ama yataş, bambi işte aklınıza gelen bir çok yeri gezdim ama onların ölçüsü 60120 ve bizim istediğimiz ölçü özele giriyormuş. Ben nereden alacağım yatak 🤦🏻♀️ bana yardımcı olur musunuz?
Papatyaaaaaa EylemHas tükenmiş ne zaman geleceği de belli değilmiş 🤦🏻♀️ internetten de almak istemiyorum kendim görmek istiyorum.
Beigebaby Papatyaaaaaa Ben beşiği aldığım mağazadan almıştım internet satışı var mı bilmiyorum bir bakayım
armi91 Papatyaaaaaa sanırım online özelmiş bu yatak öyle yazıyor sitesinde. Keşke sana bu bilgiyide verseymiş yataş çalışanları. Aynı yatağın başka bir ölçüsü varsa mağazalarda yatağı inceleyip istediğin ölçüyü online alabilirsin belki. https://www.yatasbedding.com.tr/twiny-sunger-yatak-39872
Tugceee95 Papatyaaaaaa eger varsa yakınlarında ikeadada bulablrsın ölcülerin normal aslında nıye oyle demısler anlamadım
Papatyaaaaaa Tugceee95 ikea var oraya da bakarım. Bilmiyorum niye öyle dediler. Benim de bu konu hakkında bilgim yok saf gibide inandım 😂😂
Tugceee95 Papatyaaaaaa Bende post acmıstm yanıt alamayınca arastrmaya girdm😅 hemen hemen bütün ölcülerde var görmüştüm ınsallah ıcıne sınenı bulursun🙏🏻🥰