Zynp-1 4 aylik melegimle deneyimlerimizi paylaşiyorum 😊
Hastane çantası icin hiiic doldurmaniza gerek yok. Bir hastane cikisi takimi battaniyesi ile birlikte , bir de ikili takim yedek olarak yeter. Bununla birlikte bez, islak mendil yeterli. Anne icin depend ve 2 tane pijama takimi yeterli. 2. Yedek almistim iyiki almisim kanamam gecmisti pijamaya. Bunun disindaki her sey gereksiz.
Dogduktan sonraki ihtiyac listesi belli. Bez islak mendil alt degistirme ortusu biberon emzik. Biberon ben 1 tane almistim tabi ama sutum gelmeyince mama ile devam edince bir cok biberon aldim ve tabi bununla birlikte sterilizator. Kiyafetleri saymiyorum zaten vardir. Sagma makinesi mutlaka olmali. Ana kucafi kesinlikle hayat kurtarici. Bebek arabasi ve puset ben kanz aldim inanilmaz memnunum. Sampuan kuvet ve vucut losyonu. Banyo icin sunger. Camasirlar icin sivi deterjan dalin kullaniyorum. Anne yani besik ve nevresim takimi. Anne bebek cantasi net olmali o da bir hayat kurtarici. Muslin bez ve onluk.
Kesinlikle alinmasi gereken organizer. Ev icinde her seyinizi bir araya topliyor. Tarak tirnak makasi lansinoh gogus ucu kremi ( emzirenler icin )
İlk etapta bunlar. 2 ay sonrasi icin oyun halisi, cingirakli oyuncaklar, kiyafet ihtiyaci, her ay buyudukleri icin ben dogmadan once kiyafet alisverisi fazla yapmamistim iyiki yapmamisim. Simdi ek gida surecine girecegiz onunla ilgili alisveris yapiyoruz. Akliniza gelen varsa sorabilirsiniz.