bendiyebiriii Ben heyecandan öleceğim. Bir yandan korkuyorum sonuçta her şey değişecek bir yandan da çok hevesliyim kokusunu içime çekmek istiyorum bir an önce. Siz de durumlar nasıl? 🫠🫶🏻
tubimom bendiyebiriii bende korkuyorum acaba doğduğunda kızım nasıl karşılayacak iki çocuklu hayat nasıl olacak tam rahata erdim derken sil baştan😒
Aaaysee bendiyebiriii ayy bende öyle ya kıyafetlerini yıkadım bugün asarken yavaşça asıyorum parmak uçlarım da tutuyorum istemsiz 😂 bebek bezini açtım ilk tepkim anaaa bu neee oldu dhjdjdks aşırı küçük geldii gözüme 🥲 çok heyecanlıyım endişelerim de çok ama insaAllah her seyi güzelce halledebiliriz 🥰❤
esiaks bendiyebiriii Duygularımız aynı. Hayatımız tamamen değişecek onun endişesi ama bir yandan da heycanı ve mutluluğu var. Oğlumu çok merak ediyorum. Zaman azaldıkça endişe de heyecanda artıyor 😊
maviruya Bir yandan korkuyorum iki çocuğa nasıl bakacağım ikisine nasıl yeteceğim diye. Bir yandan tekrar aynı hisleri yaşayacağım için çok heyecanlıyım😍
bendiyebiriii maviruya Ya tecrübeli olmanız bir yandan iyi ama tabi bambaşka duygulardır. Sağlıklıca doğsun inşallah. Başlarda zor olur ama sonra birlikte büyürler.🫠🫠
bendiyebiriii tubimom Ay sizin de mi ikinci?🫠 bir önceki yorumlarım sizin için de geçerli. Umarım sağlıklıca doğar. Başlarda zor olacaktır mutlaka ama umarım zamanla iyi olur. Birlikte büyürler♥️
tubimom bendiyebiriii kararsızlığın ardından bir baktım olmuş kardessiz kalmasın dedik🙃 bir kızım var birde oğlum olacak Allah nasip ederse Çok teşekkür ederim ❤️ Allah razı olsun 😍
bendiyebiriii Aaaysee Ay endişe analıkla beraber yükleniyor galiba bedenimize. Evet ya ben de hastane çantasına koydum da inanılmaz küçüktü ahshdjdj kedim var benim onun totosuna olur anca😅😅
defneemom bendiyebiriii 38+1 canım, normal doğum olsa son tarih 4 nisandı ama zorunlu sezeryan olacağım🙊
bendiyebiriii defneemom aman hayırlısı olsun. Her şeyin planlısını seviyorum ben sanırım ya shdjdj. Benim 36+1 olacak cumartesi bakalım ne zamana gün verecek doktorcum🧏🏻♀️ sağlıkla gelsinler♥️
bendiyebiriii esiaks Yani insan hep bir şeyi var mıdır iyi midir falan atamıyor kafasından. Valla zor ama çok güzel duygular🫠♥️
tubimom bendiyebiriii çok değişik ya ben hep kıza hazırlamıştım kendimi alışık olunca erkek çıkınca bir şok yaşamadım değil 😄 Allah sizede nasip etsin 🤲