Densofficial Merhabalar doktorum serviks kemiğimin düşük olduğunu söyledi normal doğumun çok zor olacağını ve bebeğin vakumla çekilebilecegini söyledi sezeryan önerdi fakat ben normal diye tutturdum fakat beni çok korkutuyor böyle bir durum yaşayan var mıı
Seval2468 Densofficial benim oğlumda iri doğdu 3 kez vakumla çekildi bence doktorunuzu dinleyin isterseniz oğlumun kafa şeklini atayım vakumdan sebeb nasıl doğdu diye
RuyaKuzey2534 Densofficial Doğum şeklini kendinizin hayrına belirlemeyin. Çocuğunuz için en rahat en sağlıklısı nasılsa onu seçin. Benim çocuğumun kafası vakumla cekılecek deseler o kdr sezeryan olmak istemem ama sırf onun için koşarak sezeryan olurum. Herzaman bebeğimin sağlığı ve rahatlığı benim için önemli. Kesinlikle sezeryan olun.
Densofficial RuyaKuzey2534 vakum denilen şey iyi bir doktor tarafından yapılırsa sorunsuz olan bir yöntem ayriyetten kendi konforum için değil yaşım daha çok genç ve sadece sezeryan yapıp 3 çocuk ile yetinmek istemiyorum bu sınırlama beni üzüyor
RuyaKuzey2534 Densofficial serviks kemiğin de düşük ama bu risk olmasa doktor sezeryana yönlendirmez.