guzelanne01_ Yani ne kullanıyorsunuz neyin içinde yatacak Resim atabilirmiisniz ,Müslin örtüsü şartmı
Minigininannesi guzelanne01_ kızımda yaza denk geldi pusete koyduk hafif üstünü indirdik çıkarttık bir şey örtmedim üstüne zaten yaz havasız kalmasın incede olsa bence gerek yoktu. Kışa denk gelseydi pusete soğuk girmesin diye ince bir şey örterdim arabaya binene kadar
KayraVeAnnesi_06 guzelanne01_ Pusete koydum üzerinde de müslin örtüsü vardı kış bebeğiydi bu şekilde çıkardık
guzelanne01_ Minigininannesi evet bizimde hazirana geliyor puset dediğiniz oto koltuğu gibi olan dimi
guzelanne01_ KayraVeAnnesi_06 müslin örtüsünü e bebek yada civil satıyormu canım ve puset dediğiniz oto koltuğu gibi olan değilmi
KayraVeAnnesi_06 guzelanne01_ Evet oto koltuğu olarak kullanılabiliyor , ben set olarak trendyoldan almıştım canım Çarşaf , minder ve puset örtüsü ama belki oralarda da satılıyordur bakabilirsin
guzelanne01_ KayraVeAnnesi_06 kahramanmaraş deprem bölgesindeyim canım🤷🏻♀️Malasef kargoda yok iş yerleride 0 hiç kalmadı Adanadan alacaz Allah izin verirse eksiklerimi yazıyorum şimdiden 2,5 ay kaldı çünkü 😞
KayraVeAnnesi_06 guzelanne01_ Canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun . Sağlıkla kucağına al inşallab bebeğini . Benzer ürünler illaki bulursun , rabbim gönlüne göre bulmayı nasip etsin 🤲🏻💕🌸
Ozoooo guzelanne01_ yani pusette çok şart değil ilk oğlumda vardı kullanmadım kıştı zaten kucağımda çıkarmıştım kalın battaniyeyle buna kullanmak istedim
Deletedmom_106 Yazdı zaten kucağımda ince bi örtüyle çıkardım 🤷🏻♀️ puset muset almadım @guzelanne01_
guzelanne01_ Deletedmom_106 benim de yaz olacak Allah izin verirse almiyimmi canım ozaman Ama hastaneye götürürken dışarı çıkarken ne yaptın hep kucağındamıydı☺️
Deletedmom_106 guzelanne01_ ben 30 gün annemlerde kaldım sonra İzmir e evimize döndük. 25 günlükken falan bayrama denk gelmişti. Valla her yere kucağıma alıp götürdüm . . Uçakla seyahat ettik servis taksi aklınıza ne gelirse 🤣 bilmiyorum bu kadar insan öyle çıkarmış vardır bi sebebi ama ben hiç eksikliğini hissetmedim.
guzelanne01_ Ozoooo bende kızımda kullanmadım ama şimdi herkezde görüyorum oto koltuğu sanıyordum ama ben pusetmiş burda öğrendim Yinede alırız galiba bilemedim🤷🏻♀️
guzelanne01_ Deletedmom_106 bende kızımda almamıştım aynı sizin gibiydim kış bebeğiydi çokta çıkmadım zaten yazında 6 aylık oldu paston bebek arabasıyla heryere giderdim ama şuan böyle olmuş🫣🫣
Deletedmom_106 guzelanne01_ Bnde baston puset aldım bebek arabasını taş gbi. 400 tl ye almıştım e bebekten