ebrbran Arkadaşlar 33 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim . Hararet alanları daraldı diye sanırım hep sağ tarafımda hararet var . Sol tarafta sadece toplanma gibi oluyor. Sizin nasıldı bu haftalarda ?
Esr10 Bende 28 ci haftamda tek yumurta ikizlerime hamileyim iki gündür sadece son tarafımda ve midemin altında hareketler var sağ tarafta hiç hareket hissetmiyorum neden acaba bende bilmiyorum
ebrbran Esr10 bebeklerin pozisyonundan kaynaklı sanırım , benimde Salı kontrolüm var soracağım doktora . Son haftalara geldikçe insan herşeyden panik oluyor 🙁
Mrv_77_77 Benimde hep solda hareket var ayırt edemiyorum o kadar çok dönüyor ki bebeklerim her hafta gittiğimde yer değiştiriyorlar
ebrbran Mrv_77_77 bende ayırt edemiyorum artık hangisi nerede diye . 30-32 hafta arası daha hareketlilerdi. 33 ten itibaren sayı olarak daha az hissediyorum ama tekmeleri daha güçlü 😊
Mrv_77_77 ebrbran aynen kuvvetliler maşallah 😊 sağlıklı doğsunlar da bana da haftaya ameliyat tarihi verecek doktorum 2 haftam kaldı inşallah zamanında gelirler
Esr10 Şimdi doktordan çiktim bende aynen dediğin gibi bebeklerin duruş yönüyle alakalı ikiside solumdalar biri altta diğeri sol üst midemin altında o yüzden sağ tarafta hissetmemisim hareket merak edilecek bişey yok dedi