Damlasupilcioglu Hussel Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin 🤲🏻 hiç bir sorun yaşamadan sağ salim kucağınıza alın inşallah 🤲🏻❤️
GULMUSTAFA-2011 Tgbasmt merhaba bende ikili test için kan verdim ama cjnsiyet belli oluyor mu ikili testte hiç bilmiyordum 14 haftalık olduk bizde
Merveilgaz GULMUSTAFA-2011 hayir belli olmuyor ikili testte. Doktor ultrasonda tahmin yurute bilir ancak cok erken hafta oldugu icin kesin soylemiyorlar cogu zaman
Busra1290 denizaleyna bende baya kız hissediyordum. Bir oğlum var ikinci kız gibi geliyordu ama bugün erkek olacağını öğrendik 💙 doktor söylemeden gördüm baya belli oluyodu 🧒🏻
denizaleyna Busra1290 ben de büyük ihtimal böyle bi şey yaşıcam ama olsun hâla inatla kız hissediyorum 🤣
HTSY-3535 Kendi Perinatoloji doktorum inatla erkek diyor ama ayrıntılı ultrason da %80 kız dedi şuan 25 +3 olduk kendi doktorum erkek diyor . Benim bebişim cinsiyeti belli değil hahaha aman sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
denizaleyna HTSY-3535 ahaha olaya bak yaa ama detaylı ultrasonda net belli olmuyo mu organlarına bile bakıyorlar sonuçta 🤔