ZhrHkn HasAdMe sabır biraz en erken 17. Haftada belli oluyor canım biz bile 18. haftamizdayiz yeni çıkmaya başladı 🤗🙏🤰
shdemir HasAdMe Ben 21. haftamdayım bende bile bişey yok daha çok az karnım çıktı oda kazakgiyince belli bile olmuyo 🙂) kişiden kişiye değişiyomuş ama
Imnuha NevrazerYlmaz tam1anneadayi @" tam1anneadayi Kesinlikle tavsiye ederim bizim ilk denememizde oldu hocamız doc Dr Yusuf Aytaç tohma idi. Zaten süreci Berfu hocayla birlikte yönetiyorlar birbirlerine danisiyorlar. Ve klinik çok ilgili 8. Ayimizdayiz halen daha klinikten arayıp takibimizi sağlıyorlar
HasAdMe ZhrHkn maşaAllah 😍 bazen yediklerimden dolayi göbek oluyo nasil seviniyorum ama sonra pısssss 😂
HasAdMe shdemir zayif misin zayiflarda oyle oluyo galiba bide iç karnı geniş olanlarin cok cikmazmis diye duydum
ZhrHkn HasAdMe ilk zamanlar benimde öyleydi dar giyidirdim belli olsun diye 🤰 Ama şimdi dışardan bakınca bile belli darısı başına canım🙏❤
shdemir HasAdMe 58 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kilodayım. Yani çok olmasamda zayıf sayılırım biraz😀 Belkide dediğiniz gibi iç karnım geniştir.
mmrv HasAdMe O zaman agrıların normal ağri bebegin buyumesi sebebiyle olan. en son ne zaman gitmistin doktora? Ben sabah gittigimde kasilmam yoktu aksama dogru oldu mesela. Bide sancinyoksa errkn dogum riskin neden var? Rahim agzindan dolayi mi?
nilsdreams HasAdMe canım ilk gebelikte benim 18. Haftalarda belirginleşmeye başlamıştı ama ikincide 12. Haftadan sonra kendini gösteriyor hemen yaramazlar 💓
Elfibrhm2609 HasAdMe benim 6 aylık olunca karnım belirginleşti😀hemen çıkmadı öyle çıkar daha hemde küçücük bebisin tabi şimdi 7.5 ayligiz 32+5
Gulali Hamilelik ve tüm süreç kisiseldir kiminin karnı erken kiminin geç çıkar bende ne zaman cikacak diye sabirsizlaniyordum şu an yatarken sağdan sola dönemiyorum 😍herkes sağlıkla alsın inşallah kucağına
Elabadeninannesi HasAdMe ben kilolu hamile kaldım göbeğim hafif vardı zaten ben 6aylıktım hala hamile gibi değildim çalışıyodm herkes bana aaaa sem hamilemiydin demeye başladı öok zayıfsan 4aydan sonra ben burdayım diyorlar