mrvmom Kızlar 23+5 hamileyim otururken kalkarken her hareket ettiğimden rahmim feci kasılıyor idrarımda bile, sizde böyle durum yaşayan oldu mu yarın kontrolüm var zaman geçmem bilmiyor😣
Birerkekbirkizannesi mrvmom 18. haftadan beri bahsettiğiniz kasılmaları yaşıyorum, progestan iğnesi kullanıyorum haftada bir vuruluyorum. Açıkçası geçmiyor, doktor yorulmayacaksın sık sık ayaklarını uzatacaksın dedi. Mümkün mü sürekli yatmak 🥹
mrvmom Birerkekbirkizannesi ilk defa yaşıyorum ve sabahtan beri felaketim her hareketimde resmen direşiyorum sizde mi böylesiniz çok garip geldi yarına kadar nasıl beklicem bilemiyorum, cidden nasıl hareketsiz durucaz ki
meliiisoz mrvmom mutlaka doktorunuza rahim ağzı ölçümü yaptırın haftanız henüz erken kısalma açılma vs olabilir kasılmalardan dolayı bol su için ve uzanın doktorunuz kasılma için magnezyum ya da duruma göre progesteron başlar
Birerkekbirkizannesi mrvmom maalesef ben de sık sık kasılıyorum. Yani artık alıştım. Gittiniz mi doktora? Umarım ciddi bir problem yoktur.
mrvmom Birerkekbirkizannesi evet gittim rahim ağzı kontrolü yaptı sıkıntı olmadığını söyledi idrar tahlilinde kum yada taş döküyor olabilirmişim bol su ve ilaç verdi maalesef😢