efeninannesiii_ Ben ilk hareketini hissettiğimde anlamıştım artık anne olduğumu. O güne kadar tam idrak edememiştim açıkcası. O minik dokunuşuyla böyle karnıma sarılasım geldi😊 peki siz? 💘
anneoluyorm_ efeninannesiii_ İlk hareketini hissettiğim zaman oturup ağladım mutluluktan. Dedim artık ben anne oluyorum 🥹🤲 çok şükür Allah’ıma Rabb’im isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
mayaden efeninannesiii_ her kontrole gittiğimde, bebekle ilgili bir şey olmasinda ona bir şey demesinde bana ne derse desin diye düşündüğüm de artık anladim ❤️
Emineedrk efeninannesiii_ İlk kalp atışını duyduğumda kaldırımda yürürken ya düşersem de bebeğime bişey olursa diye düşünüyordum 9 gün sonra kucağıma alıcam zaman çok çabuk geçiyor hiç görmediğim yüzünü özlüyorum 🥲♥️
Yeniannis_ İlk hareketini hissettiğimde ve sağa sola dönerek yattığımda acaba sıkıştırıyormuyum diyip yatış pozisyonumu değiştirmeye başladığımdan beri🙈
esestug mayaden Ahhh evet ben de böyleyim hep hep ama 😥😥 demekki annelik böyle bir şey olsa gerek dedim kendi kendime 💕
efeninannesiii_ Emineedrk dimi ama.. Benim de plasentam rahime yakındı. Doktorum çok dikkatli ol kanama çok fazla olur riskli bi durum demişti. Tabii acemiyim anlamadan dinlemeden panik yaptım. Hastaneden çıkınca öyle ağladım ki ya bişey olursa kaybedersem onu diye.. Annelik çok farklıymış 🥺
Emineedrk efeninannesiii_ aslında daha içimizde olduğunu öğrendiğimiz de başlıyor anneliğimiz sonrasında hep bişey olur mu oldu mu korkusuyla yaşıyoruz gerçekten çok farklı bı hismiş 🥹🥰
gayecam efeninannesiii_ şunları okurken bile ağlıyorsam anneyim demektir 😂 hıçkıra hıçkıra ağlıyorum gerçekten böyle hisleri görünce. Ben de ilk tekmeyi hissettiğimde dünyam durmuştu o an böyle dünya yansa umrumda olmazdı… minicik ayakları kolları bacaklarıyla kim bilir hangi hareketi yaptı da hissettim onu… çok farklı ve çık güzel
1asel-duru efeninannesiii_ ben detaylı ultrason da gördüğüm de çok heyecanlı ve mutlu oldum o kadar güzeldi ki şükür ettim mucize gibi biseydi ikinci gebeliğim bu. ilk gebelikte hiç renkli ultrason da görmemiştim kızımı. ilk kez görünce duygusallastim😊oğlum olacak
Berfehilal efeninannesiii_ geçen gün bir yerini karnıma yapıştırdı yavaş yavaş indirdi neresi bilmiyorum ama parmağımla takip ettim🤩 eli mi ayağımı artık sonra ağladım mutluluktan 😂 içimdeki çocuğu içime sokasım geliyo yeni yeni idrak ediyorum 🙈😂
efeninannesiii_ Berfehilal elinizle uzattığı yerini sevince daha çok uzatıyor birdahakşne deneyin derim. Neresi olduğunu bende anlamıyorum ama tam bi sevgi arsızı gibi davranıyolar🥺💙
efeninannesiii_ gayecam oyyy evet ya mükemmel bi duygu. Hiç bişeye benzemiyor insanın içi eriyor gerçekten 🥺💘
Berfehilal efeninannesiii_ ay ilk defa yaptı öyle geçen gün neye uğradığımı şaşırdım 🙈 boş bol sevip konuşuyorum daha 25. Haftadayız bol bol zamanımız var tüm tavsiyelere açığım 😂😂
efeninannesiii_ Berfehilal benim 38 haftam bitiyor. Zamma geçtikçe daha güçlü hissettiriyorlar kendilerini. Şuan vurduğunda ne demek istediğini anlıyorum resmen. Sabahları acıktığında, keyifli olduğunda, tatlı yediğimde filan ahahahha çok tatlılar 😂😂
Berfehilal efeninannesiii_ yaaa ne güzel azıcık kalmış kucağına almaya Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 😍 darısı başımıza çok amin 🙈🙏