Perperik Haftaya giriyorum , doktor kontrolünden çıktım hoca planlı sezaryen tarihimizi 15 Nisan a verdi . 39 haftalık iken alırız bebeği dedi ama ben daha öncesinde sancı gelirse diye çok korkuyorum .
Mervegedik22- Perperik 35 haftalıkken 39+1e gün verildi 7 nisanda inşallah. Genelde 38+ ve 39 haftalıkken oluyo
zeynozey Perperik bebişler doğacağı zamanı kendi belirliyor😅 Sağlıklı şekilde gelsin inşallah. İlk oğlumda da 39 da alacaktı doktor 37+3 te nişanım geldi o yüzden bekletmedi 37+5 te doğuma aldı. Sezeryandı🙃
Seymaben Perperik 37+6 acil sezeryana alindim 2 nisanda dogum yaptim o yuzde normal planli sezeryan tarhimde 4 nisandi🥹
Perperik Mervegedik22- 39 bana geç bir tarih gibi geliyor :( burada da okuyoruz çoğu kişi 38 de doğum yapıyor . Sancı olayını yaşamak ürkütüyor :)
Perperik zeynozey :)tabi ki bebeklerimiz bilecek ne zaman geleceğini :) benim diğer korkum ani sancı gelir de doktorum müsait olamaz ameliyatıma giremez durumu
Mervegedik22- Perperik bence ideal 37den sonra olanlar bile var banada erken geliyo o zamanlar 39 tam ideal bence gelişim açısından da 🤣
zeynozey Perperik düşündüğün gibi olumsuz olmaz inşallah. Ama öyle bir ihtimalde varsa genede hazır ol psikolojik olarak 🥲