kuzeyim21 Kızlaaae 4+5 im bugün doktora gittim vajinal baktı kese görünmedi,beta verdim 736 çıktı normla dedi bir daha çağırdı böyle birşey yaşayan var mı sonradan kese görünen
Kafi kuzeyim21 daha çok küçük canım beta 1500 ve 3000 arasında görünüyor diye biliyorum ben gördüğümde 4000 di beta 2000 de gittiğimde vajinal ultrasonda görülmedi çünkü 4+5 gördük o zaman 4000 di
Soydogan kuzeyim21 bu tur durumlarda aceleci davranmayın derim.hamıle oldugumu ogrendıkten haftalar sonra gıttım 9 haftalıktı artık.kendınıze ezıyet etmeyın.daha once bı dusugum oldu inan kotu bı doktora denk geldım benı mahvettı en sonunda kurtajla aldılar.bence bıkac hafta bekle.ama tabı yınede sen bılırsın😊vajınal ult. Zararı yok deselerde bence kesınlıkle zarar var.eskıler bısey bılıyorda soyluyor🤷🏻♀️
Cennet1992 kuzeyim21 benimde 6 haftalikta göründü canim hic korkma bunu yasayan annelerimiz cok simdi 16+3 oldu kızımız
Sahnedekimadam Kese beta +1500 den sonra görünür canım 3000 de gören de var normal, daha küçük olduğu için görünmüyor öyle düşün
kuzeyim21 Sahnedekimadam önce kimyasal gebelik olabilir dedi kan sonucuna bakınca normal gayet yine gel dedi bakalım inşallah görünür
kuzeyim21 Soydogan evet haklısınız zor bi süreç keseyi bekle bebeği bekle kalp atışını bekle ilk gebeliğim de de erkenden gitmiştim bunda acele etmem diye düşündüm ama yine çok erken öğrendim 🥲
Rwerdst kuzeyim21 kese 1000 den sonra oluşmaya başlar. Haftaya bakılmıyor canım beta üzerinden gidiliyor. Çok normal şuan gözükmemesi☺️☺️☺️
Seher112 kuzeyim21 bende sizinle aynı haftadayım dn beta 1211 çıkmıştı bugün karından sadece kese göründü benimde