KayraVeAnnesi_06 Oznr001 Evet canım ; Bez ,ıslak mendil ,pişik kremi, D vitamini , 1 takım , 2 şapka , 3 tane atlet , 2 tane battaniye bıraktım İhtiyaç halinde de arayıp ne eksikse istediler
KayraVeAnnesi_06 Sevvl Sanmıyorum yaaa öyle olsa biten yada ihtiyaç olan şeyleri acil istemezler bizde öyle yapıyorlardı bitsin yada kirlensin yedek istiyorlardı
[silindi] btllsk Bulamadım ama buradan sayfanın linkini gönderirmisiniz trendyolda bi çok var bulamadım
Hatmila Minikmucizemmm26 evet canım gayet güzel yumuşak bir kumaşı var fiyatına göre çok iyi 👍🏻 ben kenarı püsküllü olnlardan almadım bebeği rahatsız eder diye 🌸
Nurkcy Minikmucizemmm26 Dolap Uygulamasında bu markanın outleti var tanesi 100 lira gözle görülmeyen defosu var diye uyguna veriyor ama yorumlarda herkes memnun.. 200 liraya 2 tane alınabilir uygun.. bende alıcam. Bilgi olsun 😊
Minikmucizemmm26 Hatmila ben de aynı dusuncedeyim o yüzden kenarı oyalı aldım bı tane aslında çok memnun kaldım ama kırık beyaz krem yoktu bı tane de öyle alıcam bu markada kararsız kaldım alan birini görünce mutlu oldum🤗 güzel günlerde kullanın 🥰
Aynenkanka ebrutarhan e bebek canım yenidoğan salling kısa tulum erkek bebek yazınca çıkıyor uygulamasında
Ipek_2017 Sedoscum bagidastana modeli biz burda indirimden 2400 e aldık . Çevremde herkes ne gerek vardı diyo ama 5,6 ay kullanır sonra tertemiz ürün 2. El sayfasına koyarım . Heves ettim ay ne biliyim sağlıkla büyüsün 💓
OzgeSrc btllsk denk gelmemisiz demek. Siliyoruz uyari veriyoruz 🥲 bidahaki sefere dikkat etmenizi rica edicez🌸