KayraVeAnnesi_06 Songuleyup Çok güzeller sağlıkla gelsin be giysin inşallab 🫶🏻 Dediğiniz gibi alınavaklar bitmiyor herşeyi aldım sanıyorsun bir bakıyorsun doğumdan sonrada eksik alıyorsun Rabbim hepsine uzun ömürler nasip etsin acılarını göstermesin
Songuleyup KayraVeAnnesi_06 Aminn cumlemize insallah en onemlisi o gercekten saglik olsunda gerisi hallolur bi sekilde😌❣
KayraVeAnnesi_06 Mervemerii Büyük parçalardan başlayabilirsiniz ama tabiki cinsiyet öğrendiğinizde daha kolay olur sizin için Sağlıkla kucağınıza alın inşallab 🤲🏻💕
KayraVeAnnesi_06 HMA13 Çok teşekkür ederim rabbim herkese zamanında doğum yapmayı nasip etsin 🤲🏻 Doğum yaptım canım ben 35.haftamda , şuan 3,5 aylık oldu oğlum 🥰
Sevvl KayraVeAnnesi_06 bez zjkdşsmsnd 8. Günleri kızcelerimin kuvözdeler 4. Paket ıslak mendıl ile 4. Paket bez maşallahları var 😂
KayraVeAnnesi_06 Sevvl Valla dediğiniz gibi benim bebeğimde küvezde kaldı , 9 günde 2 ıslak mendil 2 paket bez nasıl kullanıyorlarsa artık şaşırmamak mümkün değil 🙏🏻
binnur64 Havvaca satıcının ismi “Small Socıety” ama saatlik indirim vardı ordan görüp almıştım şimdi yoktur 😌