Sudesu_1 Aysel_krdg dün de t çizgisi hafif silkti c çizgisinden ben dün sanmıştım çatlamayı iyice silikleşincemi çarlama oluyor
Sudesu_1 minikmucizeemaak evet canım çünkü spremler içeride hala yaşadıkları için yumurta çatladığı gibi sprem de içeride var olduğu için daha iyi geçen ay dr kontrolümde yumurtan nerdeyse çatalyacak bugün yarın ilişki ddi ama dün de girdiysen de olur ddi
minikmucizeemaak Sudesu_1 Bende Salı günü kontrolde doktor yumurtan çatlamak üzere dedi değerlendir dedi. Salı perşembe değerlendirdim ovülasyon da yapıyorum orda tam pik değildi ama doktor ultrasonda görünce değerlendirdim umarım tutar ❤️
Sudesu_1 minikmucizeemaak test yapmaya devam et canım gördüm postunu 19 da yeterli büyüklükte ama sanırım büyük olduğu için çatlama yakın ddi ben 22 23 de bile dr kontrolünde çatlamamıştı seninki de daha büyüyordur belki
minikmucizeemaak Sudesu_1 Devam ediyorum ama silikleşiyor canım elimdekileri bitirmek istiyorum zaten bırakmam testi pazartesi de kontrole gideceğim yani yeni ve daim bi doktora başlayacağım nasipse oda kontrol etmiş olur
minikmucizeemaak Sudesu_1 günde 1 2 mm büyüyor dediler burada Salı günü 19.5 Çarşamba 21.5 Perşembe 23 Cuma 25 😂😂
Sudesu_1 Bahrr sağol canım iyice silikleşince mi çatlama olmuş oluyor bi önceki testte de t biraz açık renkliydi çünkü