fizikcianne Cuma günü ilk randevum var kızlar çok heyecanlıyım keseyi görmeye gidicez. Sizler kaçıncı haftada gördünüz karından ultrason ile.
brcn_ynky14 fizikcianne 5+5te kese göründü 6+4 te kalp atışı nı duyduk canım bugün de 8+4 bebeğimi fasulye kadar gördüm çok mutluyum 🥰♥️
Kurabiyeannesi fizikcianne 5+2 de gördük görmeyi beklemiyorduk hatta doktorum yinede bakalım dedi üstten baktı küçücüktü sonra beta istedi 2700 lerdeydi 🥲
fizikcianne Ebru2403 4+3 ün betam 770. Cuma günü 2000 lerde olmuş oluyor. Gel görürüz dedi. Sizin betanız kaç
Berfo Kamer22 canım kusura bakma tam anlayamadım keseyi kaçıncı haftada gördünüz ve kaçıncı haftada doldu ben 5+3 de kese gördüm dün gittim doktora 1 hafta bekleyelim dedi doktor sizinki kaçıncı haftada doldu bugün 6+4 günlüğüm
123_321 Kamer22 geçen hafta keseyi gördük biz 9 mm di bugun kese büyümüş iyi dedi bebek gözükmedi ama 2 hafta sonra gel dedi korkuyorum boş gebelik mi diye ya
Kamer22 Berfo 7+3te görüldü 🥰 ama sadece kalp vardı minicik pıt pıt atıyordu inşallah sende görürsün bir sonraki kontrolunde
fizikcianne S-c5656 betan yüksekmiş 5 gün önce 1200 se 4000 lerdedir suan o yüzden görmüşsündür yanlış anlamadıysam