senaunuvar Sevgili hamişler geçenlerde tahlil yaptırmıştım ve idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik tedavisine başlamıştım. Bugün doktoraya dut kurusunu sordum kullanabilirsin dedi kullananlar varsa nasıl kullandığınızı söyler misiniz?
Ozgeguney senaunuvar cevaplar için ben de yerimi alayım aynı sorun bende de var çünkü. Çok geçmiş olsun size de 🌸
Hulyakkus senaunuvar bı ufak avuç kuru dutu suda haşlayıp için tadı da güzel oluyor ben enfeksiyon için değil normal sevdiğim için yaptım. Hoşaf olarak yapıp kullanabilirsiniz geçmiş olsun
Sahnedekimadam Dut kurusunu bilmiyorum canım. Enfeksiyonun yoğunsa benim monurol ve azitro antibiyotik ile 3 günde geçmişti + bol bol su
senaunuvar Sahnedekimadam yok bende antibiyotik kullanıyorum ama doğal yöntemlerle de önlem almak istiyorum çünkü sürekli antibiyotik ilaç bir yere kadar olur sanırım bugün doktora sordum bir sıkıntı olmaz kullanabilirsin dediğin için kullanma yöntemini merak ettim
Sahnedekimadam senaunuvar Bahsettiğim antibiyotik 3 günlük bir tedavi canım içinden sadece 3 tane çıkıyor yani.. etkili bi ilaç o yüzden ismini verdim🙏🏼
senaunuvar Sahnedekimadam ha onu bilmiyordum benimkisi 7 günlük bir antibiyotik bakalım bunu kullandıktan sonra idrar kültürü yapacakmış doktor ondan sonra yeniden bir tedaviye başlarız geçmiş olmazsa dedi ama inşallah geçer ya
Sahnedekimadam senaunuvar İnşallah canım, şuan enfeksiyonlara o kadar açık ki vücudumuz nerdeyse bütün gebelerde var :/
senaunuvar Sahnedekimadam Allah beterinden korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸