Em123 Merhabalar Konya şehir hastanesin de doğum yapan var mı? Özel hastanelere yeniden gelen zamlardan sonra artık devlet hastanesinde mi doğum yapsam diyorum 6 ayda 4 kere zam mı olur doğurana kadar bir 4 defa daha zam gelir :(
TTtutku Em123 şehir jastanesi yüzünfen benbeğim ölümden döndü evet temiz ilgili ama sprumsuzlar imza verip tskipli olduğum doktora gitmeseyfim bebiş ölüyodu
fmervea1 Bende doğumumu orda yapmayı planlıyorum doktorum Mete bertizlioğlu çok araştırdım herkes genel olarak memnun ama gittiğiniz doktorda önemli tabi ben doktorumdan çok memnunum sizin doktorunuz kim acaba?
Em123 fmervea1 bende Bülent Şimşek hocaya 2 kere gittim en azından olası bir durum olurda devlet hastanesinde de takipli Bir doktorum olsun diye ama zaten doğumda kendi doktorun denk gelmeyebilirmiş. Mete hoca giriyor mu doğumlara
Ervaduru Sarper hocaya bir bakın derim asistanken ilgilendi Ankara’da benimle cok iyi bir insan iyi bir doktordur
fmervea1 Em123 giriyor Mete hoca doğumlara yarın gidicem görüşmeye bende isteğe bağlı sezeryan yapıyor mu diye görüşmek için
Em123 TTtutku çok üzüldüm herkesin her hastanede doktor da olumlu yorumları olacak diye elbet bişey yok tabi ki
TTtutku Em123 doktor değil ben gebelik zehirlenmesi diye acilden girdim benimle ilgilenen asistanlar yüzünden