Mihrimahvuslat kahvesever__ yaaaaa teşekkür ederim canım benim 🥹 söylemesi bile ne kadar güzel şuanda olduğumu çok iyi biliyorum zaten inşallah kabul olur Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻😊
kahvesever__ Mihrimahvuslat inşallah canım tez vakite hayırlısıyla rabbim sanada nasip etsin inşallah 🙏
kahvesever__ Mihrimahvuslat 😂önceden tahmin yapmıyordum bırakmıştım iki şey duydum şimdi sen canlandırdın geri 🤣
kahvesever__ Mihrimahvuslat baya oluyor sen doktormusun da tahmin ediyor gibi şeyler söylemişti ondan belli tahmin etmiyordum
Mihrimahvuslat kahvesever__ kimi ne ilgilendirir ki bu tamam kimse doktor değil ama bazı şeyler tecrübeyle de edinilir sen kafana takma kıskançlık yapmış herhalde kendi bilemiyor ya 😅😅
kahvesever__ Mihrimahvuslat ondan belli tahmin yapmıyordum uğraşamam dedim kimseyle bugün yine yaptım sayende🌺🌼
Mihrimahvuslat kahvesever__ tam tersi öylelerinin inadına yapmaya devam edeceksin sen niye hemen pes ediyorsun🤨
busrayazicid Ebrarliva yaaa neye göre tahmin ettiniz peki çok merak ettim bu zamana kadar hep kız istiyorum çünkü🙈🤗