Simsek_sya35 Pblphlvn merak ettiğim için soruyorum varsayım mı yoksa gerçekten biliyorlar mı? Biliyorlarsa nasıl biliyorlar ki çok merak ediyorum
Mihrimahvuslat Simsek_sya35 bende bazen içime doğanı söylüyorum zaten çok anlamam ama bilenler nubundan keseden kafa yapısından falan tahmin yapıyorlar 😂
Pblphlvn Simsek_sya35 Yani hiç bilmiyorum ki bazıları kese ve kafa yapısından anlayabiliyorlarmış öyle sormak istedimmm heryerden görünce 😊😊😊
Spranne Pblphlvn Simsek_sya35 valla canım bende soruyorum veya tahmin ediyorum yAni kesedenmmiş 7haftalıkken keseden anlayan var nasıl anlıyorlar ona şaşırıyorum doktor anlasa zaten 20 haftaya kadar beklemez ilginç geliyor
Mihrimahvuslat Simsek_sya35 @kahvesever__ bu arkadaş cok iyi tahmin konusunda ultrason resmini at istersen 🙈
Mihrimahvuslat kahvesever__ senin çoğu tahminin tutuyor o yüzden güveniyorum bebişim olursa sana atarım tahmin et diye 🙈
Elficgnl kahvesever__ Bize de bakar mısınız? İki seferdir gidiyoruz bir türlü göstermedi çok merak ediyorum 😂😘
kahvesever__ Mihrimahvuslat teşekkür ederim canım evet baya tutu da ben artık tahmin yapmıyordum 😂inşallah sağlıkla bir bebeğin olur teyzesi ona tahminler yapar inşallah kuzum çok dua ediyorum sana hep dualarım dasın unutma sakın😘🥰
Elficgnl Eluf inşallah benimkini de bilir doktor da bi tahmin söylemiyor bu pozisyonda bir şey söyleyemem görünmüyor dedi 1 ay sonra gidicez bir daha sabredemiyorum 🤦🏼♀️
Marinedeniz kahvesever__ benimkine de bakabilir misinizzz🌸 [https://www.hizliresim.com/p6p6ry2 görsel]
Mihrimahvuslat kahvesever__ yaaaaa teşekkür ederim canım benim 🥹 söylemesi bile ne kadar güzel şuanda olduğumu çok iyi biliyorum zaten inşallah kabul olur Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻😊