Busy Hanımlar benim dün Ovülasyon testim pik oldu ikisi de aynı koyuluktaydı yani yumurtlama oldu fakat değerlendiremedik dünü :( sorum şu, bugün silikleşti yani çatlama olmuş. Bugünü değerlendirsem gebelik şansım var mı ?
minikmucizeemaak uzlet Bugün dünden daha silik ama dünde yumurtlama yoktu bir de ben sıvı alımını kesiyorum ama yine de laconoya çıkıyorum bu sorun olur öu sence
Busy fizikcianne yumurta 1 gün canlı kalıyor ya hani o çatlama sonrası 1 gün mü ? Öyleyse evet şansım var ☺️
uzlet minikmucizeemaak canım net bir bilgim yok ama sıvı almadığın sürece etki edeceğini zannetmiyorum teste devam et bu ay Geç yumurtlama oluyordur belki de
minikmucizeemaak uzlet Evet olanilir doktor kafamı karıştırdı test pik değil doktor çatlamak üzere dedi
uzlet minikmucizeemaak canım doktorun dediği önemli o direk yumurtanın durumumu görüyor sonuçta muhakkak değerlendir öyleyse
minikmucizeemaak uzlet Amiiin Rabbim bu mübarek günlerde sağlıkla nasip etsin hepimize tez zamanda 🤲🏻❤️
Hapyyanne11 Kızlar merhaba 23 şubatta düşük yaptım beta değerimi sürekli kontrol ettirdim martın 16 sında 3.86 bugün baktırdım 2.7 birde bugün gebelik testi yaptım hafif çizgi gördüm bundan beş gün önce yaptığım da bu çizgi yoktu sizce lütfen yardım edin 🤲