Gamzecem 27 28 29 haftalarda olup erken doğum riski olan var mı veya o haftalarda dogumu gerçekleşmiş olan arkadaslar sürec nasıl ilerledi ?
ArvenMom Gamzecem 29 hafta erken doğum riskim var cuma kontrol var bakalım doktor neler diycek fanusa tıkılmış balık gibiyim olduğum yerden ayrılamıyorum artık sıkıldım
Bebegim0101 Gamzecem 27 haftalık doğum yaptım suyum sızmaya başlamıştı 22.haftada 27 haftada tamamen bitince planlı sezeryan doğum yaptım 15 subatta,bebeğim kuvezde durumu iyi çok sukur
Gamzecem Serencihannn çok geçmiş olsun banada evde yatış verdi 2 gun arayla takıbe aldı bugun gıttım direnç akımı ne o artmiş bazı yetleri de sıfır dedıklerı cızgıye yakınmıs o o cızgının uzerıne gelırse dogum planlancak dedı persembe yıne gel bakalım dedi ters kose de olabılır dedi :(
Serencihannn Gamzecem sizde çok geçmiş olsun bilgim yok inanın üstte kalsın postunz bilgisi var olan yazar umarım 🙏
Gamzecem ArvenMom bende aynı durumdayım yatıyorum ama sıkıldım yatmaktanda inş bizde persembe gidicez o çizgi yukarıya çıkmıştır:(
Gamzecem Bebegim0101 çok şükür maşallah 🧿 🙏🏻 benım suyum ıyı rahım kapalı kaç gram dünyaya geldi peki ciğer geliştirici olmuşmuydunuz oncesin de ve ne kadar kuvezde kalıyor