Lale30 Kizlar selam,12+3 gun bugun.Ben grip oldum🥺 Bas agrim var 37 atesh gosteriyo.Sizce bebegim icin tehlikeli mi? Burnum tutuluyo bazen akiyo.Oldunuz mu hic grip? Ne zaman doktora soylemem lazim sizce?
efeninannesiii_ Lale30 ateşini kontrol altında tut yükselirse direkt git. Ama grip vs bebeğe zararı yok bende oldum. Her anne olmuştur daha doğrusu 😂 bol vitamin al meyve, sebze vs. Geçmiş olsun🙏🏻
Lale30 efeninannesiii_ ay cok tesekkur ederim canim🥺🤲🏻 Burnumda basim cok baski hissediyorum halsizlik gozde yanma var o kadar ama ates yok cok sukur❤️tesekkurler😘
Lale30 Sennannnamamam1 doktoruma sordum 38 e cikmiyosa bi sorun yok dedi.bol su maye ich dedi bi de rechelle cay bol bol.InshAllah iyilesirim 😢3ayi zar zor bitirdim simdi de grip🤮
derya61_ Ne yazık ki şuan herkes grip, ben burun aynı boğazım ağrı ağrı yapıyor. Gece uyuyamıyorum bile bizim burda bir abla beni baya korkuttu o yüzden ilaç içmek istemiyorum
Lale30 derya61_ korkmayin ben de korkuyordum doktorum 38 e cikmiyorsa atesh korkma dedi.sorun yok sadece bol su cay recelle ich dedi
Lale30 derya61_ ben 2aydir zaten yatak rejimindeyim kanama oldugu icin( disariya bile cikmiyorum.1,2kez ciktim.Eshim doktor o,gecirdi bana😸 kendisini iyilestirdim shimdi ben