Kubra00111 Kızlar sabahtan beri iki defa ovulasyon testi yaptım pozitif ancak önce sıvı bir şey geldi sonra azıcık kanama oldu adet olduysam üzüldüm çünkü 13 gün falan var adetim ayın 8 ine bitti o günden bu yana korumasiz ilişki oluyordu sizce sebebi nedir
zeynepnur38 Kubra00111 adete on üç gün varken hanilemkalamazsin 😂 kalmış olsanda daha bebek olma asamasindadir bu akdar kafaya takma. Adet olunca git
user56 Kubra00111 değerlendir mutlaka bugünü yumurtlama kanaması az gelir her kadında olmaz ama bazılarında bu şekilde belirti oluyor
Kubra00111 Mihrimahvuslat Dr bir hafya once gittim yumurtalıklar gayet iyi rahim duvarında iyi dedi gebelik istiyorsan bu ay kalabilirsin dedi
Birhayalimvr Canim o yumurtlama kanamasidir yumurtlama donemindeymissin zaten bendede oluyor degerlendir mutlaka bu gunleri
Kubra00111 Birhayalimvr inşallah yumurtlamadır adet olmak istemiyorum cidden gebelik olsun istiyorum artık
Kubra00111 zeynepnur38 yani iki defa test yaptım ovulasyon pozitif gösteriyor ikincide c silik çıktı fotoda tam belli değil önce lekelenme gibi oldu sana azıcık kanama geldi sende de mi böyle oldu canm
Birhayalimvr Kubra00111 kuzum kanama derken nasıl yani bende lekelenme oluyordu çok çok az pembe fazla gelmiyordu senin kanaman fazla mı ki
Kubra00111 user56 kanama az oluyor ve az önce test yaptım üçüncü ovulasyon t bir tık daha silik çıkmış ama ikisi de belirgin