Rabiosa Gulnur 32 de bağlandım canım dr her hafta takip ediyor bakalım gelmeye niyeti yok şimdilik kızımın😁
Ebru_krm_mrt Senayuzuntass benimde36+2 de 2650 grm demişti doktor bakalım yarın 37+2 de kaç diyecek ☺
Tubacaglar Rabiosa ay masallah siz neler yediniz ictiniz sanki benimkisi biraz zayif gibi gerci doktorum.kilosu iyi dedi ama ne bileyim bana az gibi geliyor
Rabiosa Tubacaglar doktorunuz dediyse normaldir yetişkinler gibi bebeklerinde yapıları farklı valla kendim gayet minyon biriyim ama nasıl oldu bende anlamadım dr genetik diyor babadan🤔😊
NeslihanCaykara Rabiosa 38 haftalık olduk bugün eğer haftaya kadar normal doğmazsa sezeryan düşünüyorum 🤔 iri bebek olması korkutuyor
Ceylin NilferAkar evet her şeyi normal diyor ama tedirginlik işte 😊 ultrason fotolarında hep tombik yanak çıkıyor. Doğunca nasıl olacak acaba merak ediyorum 😄
NilferAkar Ceylin ahh o merak 🤣 insanın içi içine sığmıyor tipi nasıl olacak kokusu elleri nasıl bakacak sesin nasıl hep bi merak😍😍
HilalCeylan1 Gulnur 38+3 olduk cuka günü 3.360dı hanfendi bakalım kaç oldu doğmaya niyeti yok anca yesin😂💕
Bahar1187 32+3 te 2300 gr idi.şimdiye kadar gelişimi iyiydi ama Suyu biraz az dedi bundan sonra gelişmeyecek diye korkuyorum bende