bu_partideyalnizsin Paranoya yaptım röntgen ya da tomografi çekilen odalar var oraya girmedim koridordan geçmek zorunda kaldım yani
myangelson bu_partideyalnizsin hamile ve hamilelik riski olanların bu alana girmesi yasaktır yazıyor kapıda. Önünden geçmeye radyasyon yiyor olsan o alanı koridoru falan tamamen kapatırlar mantıken. O kadar hemşire doktor vs çalışan var onlar ne yapacak🙄
Minigininannesi bu_partideyalnizsin hanımefendi o odaların çevreleri celikle örülü duvarlar var koridora vs radyasyon geçmesin diye aksi halde her yer radyasyon olurdu ve o kata hiç hamile ve şüpheli girmeye izin verilmezdi
Lina-Annesi defneemom yavrum bende annemle dişçiye gittim içeri girmedim diş röntgeni aldılar annemden panik oldum bende yaa kapıda beklediğim icin
Balbebek012 Turna44 zarar veriyor diye biliyorum ben geçmiyprım kızımı da geçirmiyor um riske girmeye değmez
bu_partideyalnizsin myangelson valla bıktım kendimden hamilelik surecimde en ufak şey bile beni çok kaygilandiriyor mantıklı ya da mantıksız yeter ki bir kere aklıma girsin o düşünce.
myangelson bu_partideyalnizsin biraz kendini rahatlatmaya çalış canım yoksa hamileliği zehir edersin kendine böyle. Bazen şoka giriyorim böyle şeyler görünce bende uzun zaman sonra hamile kalmistim ama hiç böyle düşüncelerim olmadı 🤷🏻♀️😅
Marinedeniz bu_partideyalnizsin ayni ben 😞 psikopat gibiyim ya surekli bisileri kafama takiyorum ya birsey olursa diye
bu_partideyalnizsin myangelson ben iyi değilim biliyorum ve inşallah sizde olmaz çünkü çok sıkıntılı bir durum o kadar huzursuz ve kaygılı oluyorsunuz ki inanılmaz 😅
myangelson bu_partideyalnizsin yani 27. Haftaya kadar gayet normal geldim sadece çok acil durumlarım oldu serklaj , nişan gelmesi doğum sancıları vs onlarda kaygılı oldum onlar da kaygılarım normal bence yani 🥲
Lavina bu_partideyalnizsin daha dün röntkendeydim ben içeri girmedim ama kapıda bekledim bir sorun olsaydı durmamıza izin vermezlerdi