1H1Smomyloading Kızlar merhaba bebeğinizi öğrendikten sonra ilk ultrason da keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftada görüp duydunuz ? Benim şu an 5+1 Cuma günü doktor kontrol verdi acaba o zamana görürmüşüz keseyi ve kalp atışını duyar mıyız ?
minikumutlar 1H1Smomyloading aynıyız seninle canım bugün bende 5+1 im çok şükür perşembe gidicem bende bakalım
1H1Smomyloading minikumutlar hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin canım
1H1Smomyloading minikumutlar olmaz mı hele ki ev işler yaptığım zaman kırılmış gibi sanki belim uzanıp dinlenmezsem geçmiyor hiç
Meli21 1H1Smomyloading cok erken vermis randevuyu yani gitsende öyle bisi göremezsin bence ben zaten 3-4 haftalikken kendim ögrenmisdim 7-8. haftada randevu verdi orada kalp atisinida görebiliyorduk tabi duymadik cok kücük ve gereksiz oldugu icin dedi doktorumuz🤣 saglikli olsunlarda zamanla hersey
Meli21 14 haftalikken türkiyede dinlettirdiler tabi ama benim doktorun 40+1 haftamdayim daha acip dinlettirmemisdir kalp atisini hahaha dinleyip napcan dedi görüyorsun attigini hatta ben önermiyorum demisdi