Mervegedik22- Mizalya33 aynıyız bende 36+5 aşırı karın ağrısı oluyo bendede sürekli tuvalete çıkma isteği oluyo
Papatyaa_01 Mizalya33 evet 35.haftaya kadar hep 2 güne bi anca büyük tuvalet yapıyordum, 35den sonra günde 2 bazen 3 bile oluyor şuan 37.haftadayım ama Allahdan kabızlık sorunu yok :)
Ilgzasl Mizalya33 dün doktoruma sordum çok normal korkulcak bir şey yok dedi son zamanlarda bağırsak dengeniz bozuluyor doğuma kadar böyle dedi
Ozlemduman Mizalya33 37.haftamdayım nerdeyse günde 4 kere olduğu oluyo bazen 2 kere arka arkaya çıkıyorum bazen böyle afedersiniz ishal olunca olan karın ağrısı gibi ağrı giriyo tuvalete nasıl gittiğimi şaşırıyorum ve bolca gaz çıkarmaya başladım bu aralar neden böyle oluyo bir fikrim yok ama haftaya salı doğumum var zaten o yüzden doktora falanda sorma gereği duymadım hiç
Ftmnr_35 O haftalarda bende öyleydim günde 2-3 kere çıktığım oluyordu. Afedersiniz ama diyare şeklindeydi. Şimdi 38+5 deyiz. Düzeldi benim
Lazz61 Mizalya33 aynı hafta ve gündeyiz 🎈 eve ben de de durum aynı kuzum hafif karın ağrısıyla geliyor günde 2 defa. Ben demir ilacına yormuştum 🙈 ama hiç önemli değil kabız olmaktan çokk çok iyidir 😄
Bsldkbklm Gebe okulunda ebe, bunun normal olduğunu vücut doğuma hazırlandığı için bağırsakları boşaltmaya başlıyormuş bu sebeple yumuşak gelmesinin de olağan olduğunu söylemişti