Cotton MYSR bende de ilginç Bi şekilde acı azaldı🙄🙄 daha rahat ağda yaptırıyorum,, yarın son ağda hatta😊
Aasslliik Benimde cok acıyordu hatta cildim tahriş oluyordu 2 gün acısını cekiyordum yağ felan sürüyordum ama bugun son ağdamı yaptırdım hic öyle bi sıkıntı yaşamadım acısı felanda olmadı en temizi ağda kesinlikle başka yöntemler denemeyin
MYSR Ben 4 yıl kadar epilasyona gittim şeyrekleşti fakat bitmedi bikini bölgesini kendiniz mi alıyorsunuz yoksa başkasına mı aldırıyorsunuz çünkü ben göremiyorum zorlanıyorum 😂
AygyulSina MYSR normalde agda tercih ederdim ama doktorum yaptiricaksan yaptırdığın yer cok temiz ve steril olmali yoksa enfeksiyon kaparsin deyince mecbur jilete kaldik 😤
YaseminYLCNCAN Evde kendim yapıyorum agdami kuaförler hijyen açısından güvenmiyorum birde önüme her gelene açamiyorum 🙈 en son bir ay önce yaptım haftaya çatı muayenesi var ve agdaya gelecek boyutta degil jilete bile gelmiyor ne yapacağımı da bilemiyorum
As06 MYSR 2 gun once yaptırdım ben Allahım acıdı ben hıc asagılarını agda ile almamıs tim 2 gun dur hala dokunamıyorum maalesef acıyor bir de tekrar cıkar Ken benim yine acıyor kısaltma yapsaydım bazen diyorum temiz evet ama bir de onun acısı eklendı