Rabis0446 15+1 hamileyim ama iki haftadır kasıklarım sürekli ağrıyor iğne gibi batmalar oluyor doktor parol iç dedi doktorumdan da çok memnun değilim açıkçası ama iki gün öncede yol geldim 9 saat varmı aranızda böyle ağrılı geçiren korkuyorum artık ??
Belguzar23 Rabis0446 17 haftalık gebeyim benimde bu hafta kasıgıma ağrı giriyordu batma şeklinde idrar yaparken de aynı şekilde idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı
262223-- Rabis0446 bebek büyüdüğü için baskı yapıyordur ben şuan 13+3 oldum iğne gibi çok hafif batmalar oluyor bebek büyüdüğü için Rahime kasıklara baskı yapıyor
RabiaKose Rabis0446 bebek büyüdüğü için rahime baskı yapıyor, birde yolculuk yaptıysanız muhteşem çok oturduysaniz ondan da kaynaklanabilir
Rabis0446 Ozlemdemir inşallah hiç olmaz canım ben ilk hamileliğimde böyle değildim bu beni zorluyor korkuyorum açıkçası
Ozlemdemir Rabis0446 benim ilk çocukta da bu çocukta da kuyruk sokumu ve sırt ağrım çok var 🤷🏼♀️ cinsiyetiniz öğrendiniz mi bu arada
Rabis0446 Ozlemdemir cumartesi öğrenicem inşallah benzetti ama net hafta sonu inşallah siz öğrendiniz mi
Sibellg06 15 ve 16 haftalarımda bende böyleydim yolculuk yapıyordum araba ile kasıklarıma kadar vururdu ağrı kesin bir şey oldu derdim doktoruma giderdim hiç bir şey olmadığını bebeğin büyüdüğü için baskı yaptığını söyler söyler gönderirdi merakta kalmayın o yüzden Allah’ın izniyle hiç bir seycik olmaz şuan 19+1 o ağrılardan eser kalmadı 🤰🏻🙏🏻
Rabis0446 Sibellg06 yaa inşallah bende korkuyorum artık gerçekten batıyor böyle bıçak saplanır gibi bazen kasıklarımda birşey olmaz inşallah 🙏🏼
Hlmylmz_69 Rabis0446 ben geçen üşütmüşüm ayaktan yerler soğuktu ertesi gün adet sancısı gibi ağrım oldu sonra geçti
Ruhsuz Ben de 16+1 benim de oluyor sra ara sma ayaklarımı üşütünce , üşütmüşsundur dikkat et canım ,sağlıcakla gelsin 🤲🌸
Balbebek012 Rabis0446 canım benim bu haftalarda normlmiş 18.hafta kontrol e gittiğimde doktoruma sordum normal dedi bebek büyüyor vücudun değişiyor kaslar açılıyır dedi bir poşet dolusu magnezyum kalsiyum gibi vitaminler yazdı şimdi 20 hafta olmak üzereyim durumum biraz daha iyi ama hala ağrılaeım var bir de benimki oğluş aşağı galiba. Kasığım fena