Birsenvergili Durdanebade Valla beni gören erkek dimi diyor çok güzelleşmişsin gibi konuşuyor tabi insan mutlu oluyor
AygyulSina Durdanebade cok ekşi yedim ruyamda kiz bebek gordum yuzumde sivilceler cikti sabah bulantilarim vardi. Bu kadar sanirim baska aklima gelmiyor
1850 Durdanebade yüzümde herhangı bır lekelenme olmadı yada yüzüm degısmedı dıyeyım.benım hamileliğimde bulantımda olmadı pek tatlı yada ekşi aşetmemde pek olmadı🤷🏻♀️erkek bebekle alakası varmı bilemem ama bu sekıldde😆
Glcdmrdmr Durdanebade Oğlum olacak ve yüzüm sivilce doldu:(( Bembeyaz yüzüm şimdi kuru hassas ve sivilceli sanki burnumun ucu şişti :/// Up uzun kirpiklerim döküldü seyrekleşti Erkek bebek anneyi güzelleştirmiyormuş Ben söylenenlere inanmıyorum açıkçası
zge_frdi Karnımın şeklini gören herkes erkek dedi 😄 sürekli turşu, tuzlu şeyler canım çekti kız olacak diye beklerken erkwk çıktı😄 başka bir belirti bilmiyorum 😄
F1903 Valla tatli ve cikolatadan uzaklastim yiyemyorum 3 aydir 😂 bulantlarim 10.haftada kesildi sadeece sabhlari oluyor bazen, bende kız beklyordum o yuzden oglum supriz oldu, birde yuzumun guzellestigini parladgini soyluyo herkes kiz cocugu annenin guzelligini alir derlerde bilmyorum artk 😍🤗
SemaKumtepe Durdanebade yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Bazen iştahsızlık yaşadım onun dışında herkes güzelleştiğimi söylüyordu💙
Aylnn Durdanebade cok bulantım oldu, hep ekşi şeyler istedi canım, sürekli peynir cekıyordu canım agzıma tatlı bısey sürmedim öyle sivilce falan cıkmadı 23+6yım halada cıkmadı ha birde ruyamda hep kız bebek goruyordum ama oğlusum olacak☺️
deniz2019 Durdanebade tatlıyı çok sewmeme rağmen adını bile anamadım 16 hafta 😀 kusmadan çok öğürme oldu Ve yüzük testi doğru çıktı 😊 hep karbonhidratlı şeyler canım istedi sadece tuzlu yedim 25. haftadayım hala da tuzlu istiyor canım :i💙
Hhhzzzlll3545 Durdanebade yuzumun parladigini guzellestigimi soyluyorlarr tatli yiyemiyorum bulantilardan zaten ilk 3 ay dogru duzgun bisey yiyemedim kilo verdim suanda tatli istese bile canim bana bulanti yapiyor haa birde bel agrisi basindan beri biraz fazla ayakta dursam belime vuruyor tabi erkekle alakasi varmi onu bilemiyorum 😊suanda 18+4 olduk arada bir bulanti disinda skntm yokk cok sukur 🤗🤗🤗
Batuska Ikinci erkege hamileyim ikiside birbirinden cok farkli.birinde tatli istedim birinde eksi.erkek cocugu et balik protein asertir derler.birinde deli gibi istedim yedim.birinde gormeye tahammulum yok.biri sivriydi birinde baya genisledim basen bolgesinden falan da.biri surekli uyuttu.birinde uyuyamiyorum
mervek123 Durdanebade sürekli peynir istiyordu canım ☺️ İşten koşa koşa gelip peynir yemeğe geliyordum
Fatma41 Canım bilinenin tersine ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye birşey yok hiç tatlı yiyemedim midemi bulandırıyordu hep tuzlu ve ekşi çekti canım.bide mide bulantısı uzun sürmüyor 10.hafta gibi bitti bende.bide karın şeklinden anlaşılıyor
asminko345 Durdanebade Tatlııııııı bi oturuşta 7 tane gofret yiyorum 🤨😂 ve Doğumdan sonra 3 sene tatlı yemiycem😂
asminko345 Durdanebade Ha tabi bide 6 haftalıkken rüyamda erkek çocuğu gördüm anne beni parka götür diyordu paşamı öğrendim sonra 😁
Elifasell Durdanebade cok cirkinleştım yuzumde dogum lekesi bile cıktı putur putur oldu genel de kız bebekte annenın güzelliğini alır derler ama tam tersi oldu canım cok bişe cekmedi ekşisini de yedim ilk baslarda hiç tatlı yiyemedim ama smdık onume ne tatlı konsa yerım modundayım bir tek kırmızı etten tiksindim ama mecburen yıyorum
Burcu35 Durdanebade 16.haftaya kadar kustum hep ekşi tuzlu acı yedim kuscağımı bile bile hemde 😂 yüzümden sivilceler eksik olmadı karnım sivri gidiyor. Bu gibi şeyler ama kızlardada görülüyor bunlar bence cinsiyetle belirti uyuşcak diye bişey yok
deniz2019 Durdanebade bir ipe yüzüğünüzü geçirip karınınızın orda sabitleyin Sonra o kendi kendine hatalet etmeye başlayacak daire çizerse kız İleri geri giderse erkek :)