Mervegedik22- Deryakca 32 33 haftalıkken yıkadım utuledim 35 haftalıkken çantayı tamamen kapattım 37 haftaligiz şuan 39da dogumumuz var ☺️
Daisy0000 Deryakca 20.haftada tüm herşeyi hallettim.Odası ve tüm eşyalarını alıp kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip astım
Derya0-7 Deryakca 32 de başladım 33 de bitti. Kıyafetler yıkanıp ütülendi. Çantayı 36 da yaparım diye düşünüyorum. Ne koyucaksam hepsini dolabın bir bölümüne astım. En fazla 10 dakikamı alır yapması diye düşünüyorum.
Daisy0000 cokkasmabeabi Neye göre erken canım.. Allah korusun bişey yaşayacağımız varsa doğumdan sonra da yaşayabiliriz.. Sonraki haftalarda da buzluğa ikramlık vs yapıp koymakla uğraşacağım onun için erken yaptığım iyi oldu ..Son haftalara iş bırakma taraftarı değilim ,insan gitgide ağırlaşıyor
Nnzife guzelanne01_ aynı haftadayız☺ben hazırladım 😅 aşırı heveslendim inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
poyrazin_annesi28 Deryakca 29 da başladım. İyiki de başladım belim ağrıdı yaparken. İleriki haftalarda zorlanirmisim
Poyrazin_annesi 28 haftamdayım yavaş yavaş yıkıcam dolaba yerlestırcm. Sonuçta yiyecek degıl ya bozulmz😂
benaslindayohum Deryakca 25 te risklendim 27-28 arası hemen halletik hatta eşim ütü yaptı ayakta durmam yasak olduğu için 😁 bu sefer kendim yapmak istiyorum ama kızımla nasıl olur bilmiyorum gidişata göre bakacağız ama gene en fazla 30 da hazırlarım herşeyi ki kafam rahat olsun
guzelanne01_ Nnzife çok iyi yapmışssın canım🫣Kızımda da 10 gün kala yapmıştım Hepimize Allah hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin🌸
Esraguvennn Deryakca bence alınan her kıyafeti yıkayın koyun dolabına. Doğumun illa ileri haftalar olcak diye bir şey yok. Cok oluyo erken doğum olup daha eşyaları çantası falan hazır olmayan. Fazla da ağırdan almamak lazım
Tuba1_aa Deryakca 34 de yıkadım 35+2 de ütüledim 35+5 de çantayı hazırladım şuan 37 ye az kaldı iyi ki daha fazla geciktirmeden hazırlamışım çünkü gün geçtikce daha da ağırlaşıp ağrılar ortaya çıkıyor
ipekmom_ 32de başladım yıkamaya 35olduk valize koyma kısmı kaldı, odası vs dün bitti. Baya vakit alıyor ve insan ağırlaşıyor çok geçe bırakılmamalı, yıkayıp kaldırdıkça eksikler ortaya çıkıyor ve sürekli yıkama Ütüleme işleri devam ediyor