bsra4213 Kurabiyeannesi kızlar delirmeme az kaldı gece uyuyamadım çıkmamış sonucum doktor da şaşırdı valla Yusufayazin__annesi nerminnn_
bsra4213 @gayecam @Seher112 @mommyinthefuture @sezsez @butterfly35 @Aslhnam @CeydaST @Elfida0606 negatif çıktı kılzar 🥺
butterfly35 bsra4213 sakın isyana düşme, her şeyin bir vakti var. Rabbim en doğrusunu bilir 🤲 Test sonucundan sonra adet oldun mu?
mommyinthefuture bsra4213 Yaaa. Nasip canım benim. Benim de bugün baya sancım var olucam gibi. Üzülüyor insan ister istemez. Ama ben şöyle düşünüyorum onca çabamız onca duamız var. Rabbim görüyor. Tüm bunlara rağmen olmuyorsa vardır bir hayır. Zamanını bekliyor demekki. İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip olur bize de. 🤲🏻❤️
sezsez bsra4213 hiç canını skma kuzum herşeyin zamanı var Rabbim büyük adetten hemen sonra dene benimki öyle olmuştu bsra4213
Sevalturgutalp bsra4213 benim de kasıklarım ağrıyordu mide bulantım yoktu akıntım vardı sonra kahverengi leke geldi yaptım negatif çıktı pazartesi günü hasta olmanı bekleyeceğim
bsra4213 butterfly35 adet olmadım yok sancım da yok bekliyorum öyle isyan etmiyorum da üzüldüm ya adetim geçince hamileyimdir sanmıştım
butterfly35 ummuhan3 sende en hayırlı zamanda güzel haberler al canım sağlıkla, kolaylıkla Allah’ın izniyle 💓
butterfly35 bsra4213 nasipten öte yol yok kuzum, her güzel şey vaktine esirdir. Verilende bir hayır verilmeyende bin hayır ara, ben inanıyorum ki sende yakın zamanda hamileyim diye post açacaksın 💓
Mervem2501 bsra4213 benimde geçen ay öyle oldu 3 gün gecikme ilk defa yasadim bide her zaman günü gününde olurdu ama negatifti Allah hayırlı evlat nasip etsin ins üzme kendini
Sevalturgutalp bsra4213 ikinci gebeliğin de düşük yapmadan önce günüm geçmişte 11 gün kan tahlili yaptım çıkmadı adet söktürücü kullandım doktor yazdı ilacın bittikten sonra kan tahlili çıktı pozitif di ama sana düşük yaptım için ilaç kullandığım için
Evafor bsra4213 hayırlısı olsun Allah kimsenin yuvasını çocuksuz bırakmasın zamanı vardır elbet bbizde çok denemistik zamanında olmamıştı bende çok üzülmüştüm şimdi 3 gebeliğim hayirlisini versin Allah herkese ins sizinde bir güzel haberinizi duyarız 🙏👋
bsra4213 mommyinthefuture amin canım inşallah gerçekten insan üzülüyor ya inşallah nasip eder rabbim bize
Mervem2501 bsra4213 şuan hamilemiyim bilmiyorum 6 gün var hasta olmama ama eskisi gibi sabirsizda değilim akışına bıraktım ben 1 tane düşük yaptım 5 ay oldu ama gelen giden yok 😊
bsra4213 Sevalturgutalp bana da geç döllenme olabilir dedi hafta perşembeye kadar olmazsan gel dedi bel ağırım var kasık ağrısı da normalde adetten 2-3 gün önce göğsüm ağrıyor bir de az kramp giriyor oluyordum hâlâ tık yok