minipanda Arkadaşlar göbegim gögüs altından büyümüyo sadece göbek deliğinin aşagısı şişmiş durumda büyüyo ,normalmi bu
yanlisanlamaama minipanda normal zaten bebek oralarda ultrason esnasında dikkat ederseniz hep oralardan çekerler
Mhtpflz minipanda o haftalarda orası büyür sonra ben 29 haftalığım daha yeni üstü büyüyor yani ilk başta alt büyüyor
Sevval0 minipanda Benimde bebeğim erkek ve 20 haftalık olduk şimdi , göbeğin sağ tarafından altından büyüyor erkek bebek olunca böyle sanırım birden büyüyecek daha da hızla 😂
Aynenkanka minipanda kaç haftalıksın bilmiyorum ama sanırım daha erken gebelik haftan 🥰 zamanla göğsüne doğru çıkıcak
Meloo35 minipanda büyüklerimiz öyle der erkek göbeği birazdaha aşağıdan olur derler ama ne kadar doğru bilemiyorum 🤣
Laleozkan_09 Sevval0 benim de aynı şekilde ama doktor kıza benziyor dedi. İkinci gebeliğim Kızıma hamileyken hep solda olurdu şimdi ki hamileliğim ise hep sağ da. Kafam karışık cinsiyet konusunda 🤔
Balbebek012 minipanda normal canım çünkü bebek orda daha minicik annesi 🤣 biraz daha büyüsün ben de 19.haftadayım benim de göbeğinin altında daha şişmedi bile
Mdf17 Benim bebeğim kız benim karnım üstten büyüyor cinsiyet etkiliyormuş. Rahmim midemin altındaymış benim kız bebeklerde midenin altında oluyormuş 🥰♥️
tubimom minipanda benimde şu an öyle sanki bir top koyulmuş gibi duruyor normal büyüdükçe yukarı çıkacak
1asel-duru Benimde erkek bebek 21 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim zaten bebek kasik bölgesinden yukarıya doğru büyüyor zamanla göbek üstüne doğru genişleme oluyor ben bir haftadır aşağı eğildiğimde sıkışıyorum
nidosh Haftada rahim tam göbek deliğine ulaşıyor sonra her hafta bir santim yukarı çıkıyor. 28-30 gibi artık üst kısma tamamen ulaşıyor ve yuvarlak oluyor. Altta olması aşırı normal