Zeynep_Sedat 9 haftalık bebeğim ultrason da eli ayağı belli dediğim de direk kesin erkek o zaman diyorlar🙄 kız bebeklerin eli ayağı belli olmuyor mu 9 haftalıkken 😃❣️🌹
yanlisanlamaama Zeynep_Sedat 9 haftalıkken eli ayağı belliydi kızımın ne alaka yani bir bağlantı kuramadım 😀
adn111 Zeynep_Sedat erkek bebekleri ultrasonda daha net çıkar diye bir söylenti var ama asla katılmıyorum bebegin pozisyonuna ve ultrason cihazının kalitesine bağlı bence cinsiyetle alakalı değil 😂
Pamuk Zeynep_Sedat Benimde 8+2yken ultrason resmi var elleri ayaklarını açmıştı daha cinsiyet öğrenmedim ama komik geldi😂
Zeynep_Sedat Sevvl hahaha bende aynısını dedim ama direk ve kesin erkek dedikleri için merak etmedim değil yani 😃
Zeynep_Sedat adn111 cihazı çok çok iyi ve bebek pozisyonu da iyiydi 😃 ama merak ettim direk erkek dedikleri için 🙂
Zeynep_Sedat Pamuk sormayın ya 9 haftalık zaten normal bebek görüntüsünü alıyor erkek kız ne alaka dedim ama sormak istedim 🙂
story Zeynep_Sedat ay yok o nerden çıkmış 😂 o haftalarda kızımın eli ayağı tomurcuk şeklinde belliydi
Kiraz53 Zeynep_Sedat nedir bu erkek torun merakı ben anlamam zaten bide buna inanıyorsun aklın nerde canım
Eemoom Zeynep_Sedat şu kaynanaların erkek merakı beni benden alıyor 😂 sanki kendileri erkek doğurunca Haseki ilan edilip bağlar bahçeler bağışlanmış hep bir erkek torun sevdası 😂
Zeynep_Sedat Kiraz53 ben inanıyorum demedim ki yazımda da gülerek sordum. Oğlum var zaten bununda kız olmasını canı gönülden isterim ama nasip tabiki Rabbim neyi verirse başım gözüm üstüne sadece direk öyle dedikleri için merak ettim sadece
pembemor25 Zeynep_Sedat valla hiç alakası yok bana da aynı şeyi dediler birsürü kişi ama kızım olacak 🤣🤣
Zeynep_Sedat pembemor25 Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah 🌸 ah büyükler hemen yorumları hazır oluyor🙂
pembemor25 Zeynep_Sedat ben duyunca çok şaşırmıştım hatta bana ultrason resmini görünce dediler aaa eli ayağı belli kesin erkek kız ultrasonda biraz daha yuvarlak görünüyor demişlerdi 🤣🤣