Kurabiyeannesi Kızlar bugün 12+6 olduk 13. Hafta mı bitiyor yoksa 12 haftanın mı sonundayız acaba ? Bu hafta hesaplamalarını hiç anlayamadım 😂🤷♀️
Bonusum 12+, 13+ vb. olan tüm haftalar bir sonraki hafta demektir. Yani siz 13.haftanin içerisindesiniz.
Gamze_cnky Canisi50 hayır, yazılan bilgiler yanlış,YouTube’da Kağan Kocatepe yi izleyebilirsiniz. 28 haftalık hamilesiniz.
Mhtpflz Kurabiyeannesi benim doktorum kaç haftalıksam onu söylüyor mesela 29 haftalığım bugün şuan gitsem 29. Haftadasın derdi bir hafta sonrasını söylemiyor hiç kaç doktor gezdim hepsi aynı
Koalammm Kurabiyeannesi 12. Haftan bitmiş 13. Haftanın içindesin yani 13. Haftanın 6. Gunundesin bende anlayamıyorum en sonunda hesap ettim son adet günü hamilelik başlangıcı sayıldığı için takvimden hafta hafta sayarak baktım şuan benmde 17+1 yani 17. Haftam bitmiş 18. Haftamin içindeyim canım
SaHil_Hayat Kurabiyeannesi Allah aşkına bunlar nasıl yorum böyle 😂😂 canım 12 in bitiyor gece 12 den sonra 13 haftalık oluyorsun
Gamze_cnky Kurabiyeannesi doktorun dediğini söylüyorum size. 12 haftalık hamilesiniz. Sabah 13 olacaksınız.