anneoluyorm_ Kaç kilo ile hamile kaldınız kaç kilo aldınız ? 43 le hamile kaldm 45 olmuşum 20+5 haftalık oldum
selinsmother anneoluyorm_ ne güzel daha 12-14 kilo alma hakkınız var 😂 55 ile kaldım 31+6 64 oldum 5 kilo hakkım kaldı 😂
[silindi] Hankub aynı ben 59 la hamile kaldım 11. Haftadayım ve kilodan çok korkuyorum vermesi çok zor eltim ve görümcem gibi olurum diye çok korkuyorum 😨
Elis-im Arobselmar Valla helal olsun sizinki inandırıcı geldi bana tebrik etmek istedim😌 bazı hanımlar daha az söylüyor bence ‘’hepsi değil ama’’18 haftalık oldum 11 kg aldım bende 🙌
Turna44 anneoluyorm_ valla öyle iştahım açıldı ki benim. Evet banada herkez öyle diyor kaç haftalıksın alırsın daha ben 16+3
Melekg 63 le hamile kaldım 68 im 33 haftamdayım çocuk zaten 2 kilo suyu eşi felan desen zaten 5 kilo hiç almamışım
Sevvl anneoluyorm_ 53 kiloyla kaldım 73 ile doğuma girdim 35 haftalık doğum oldu suan 8 gün oldu 67 kıloyum
Esxra 59.5 ile hamile kaldim suan 64 kiloyum 18+2 ikizlere hamileyim ama sanki kilolari son 2 haftada asiri derecede aldim ondan önce cok az almistim🙈
Emtn1228 45 ile hamile kaldım 13 haftalığım 46 kiloyum şuan ay bende korkuyordum bebiş büyümüyor mu diye rahatladım mesajları görünce 🤭