NesliMomm Tugcedmr_cn Yok paket almadık,sorduk çok pahalıydı tercih etmedik. 1,2 ay oldu fiyat alalı. Eşimin iş arkadaşının eşi orda doğum yaptı 7500 Ödemiş biz ondan öğrendik sonra aradık. Şu an da Muhabbet hanıma gitmeye başladık çok memnunum.
designermoms Elif_Annesi anladığım kadarıyla evet doğumdan sonra bebek için kontrole gidildiğinde ücret ödenmiyormuş doktor muayene ediyormuş
ummuhann1 @"Goksu_argum_1 @"Goksu_argum_1 şu an sezaryen 18.500 diye biliyorum tabi 6 ayda bir zam yapılıyor özel hastanelerde biz doğurana kadar ne olur bilmiyorum 🤷♀️ 😄
Nese92 Ayse723 Leyla Altuntaş a gidiyorum şuan 1-5 temmuz görünüyor ama bence Haziran sonu olur gibi 🤣:)
Tusemciiim Silivri Anadolu 11400 tl dedi, Paketi almak istediiim maalesef doğuma kadar vermiyorlarmış 😬
Arobselmar Nese92 hangi doktora gidiyorsunuz ben de doğumu orda yapıcam Epidural olursa ekstra 2500 istiyorlar sanırım
Busra070707 Alanyada bildiğiniz hastane ve doktor var mı acaba doğum için oraya gideceğim inşallah ama hiç bilgim yok be doktor ne doğum ücreti konusunda