tubimom iki_kizannesimom ben 12 de fln başlamıştım sanırım şu ann 18 en gittiğimde 20 e kadar kullanalım dedi ama ilk gebeligimde doğurana kadar kullandım 😄
Surprise iki_kizannesimom her şeyin fazlası zarar.benim Dr.um Bıraktıktan sonraki 10 günde kanama olmuyorsa kullanmana gerek yok demişti. Hormon sonuçta kullanılan ilaç.. benim 3. Gebeliğim de böyle bir şey başıma geldi. Gerçekten endişe verici. Rabbim bütün bebisleri ve annelerini korusun
OzGus iki_kizannesimom zaten aslında yerleşme kanaması ama doktorlar her ihtimale karşı düşük belirtisi olarak varsayıyor
Surprise iki_kizannesimom zararı senin bı düşük riskin yoksa ve sen her ihtimale karşı yine kullanayım diyorsan diye dedim. Dr ne diyorsa dinleyin bence
OzGus iki_kizannesimom benim de öyle oldu ama sonra bir iki kere daha oldu bitti kesildi derken tam o yüzden devam ettim 16 haftaya kadar
ella97 selam kızlar ben de 4. haftadan beri kullanıyorum ilaç bu zamana kadar uyuttu günde 400 mg alıyorum, dün ilk kez uykum gelmedi ilaç bi zamandan sonra yan etksini yitiriyor mu?
iki_kizannesimom ella97 evet canim ben 16 hafta olacwm yarın 12 haftadan belli yan etkisi kalmadi bende
Mlke987 OzGus benimde öyle progestan kullandım kesildi şimdi 15+5 im iki haftadır az az kahverengi leke geliyor
Gokyas iki_kizannesimom ben ilk hamileliğimde 5.hafta başladım 33+5de bıraktırdı ve maalesef 34e girdiğim gün doğum yaptım şimdi yine hamileyim yine kullanıyorum 😅
nino033 iki_kizannesimom benim kanamam yok ama hap olarak kullanıyorum aşırı karın ağrım oluyordu regl sansici gibi geçen doktora dedim devam et kullanmaya
OzGus Mlke987 o lekelenmeler normal kesiliyor bir anda zaten ben de 16. Haftama kadar kullandım sonra kesildi bence rahmin büyümesiyle yan bağlardan sızan kanamalar gibi geliyor bana tabi ama yine de doktorun söylediklerine göre hareket etmek gerekiyor. Sağlıkla gelsin inşallah endişe edilecek bir durum yok bence 🙏🏻🌸
iki_kizannesimom ella97 hayırlısı olsun inşallah Rabbım sağlıcakla hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin