Mervvvever Kızlar detaylıyı kaçıncı haftada yaptırdınız 6 nisana sira aldım 19+3 olucam doktorum 19 21 arasi yaptir demişti devletten randevu aldım malum özeller pahalı sizce erken mi
nurbanu-y Mervvvever doktorum 21 de yaptırabilirsin demişti ama randevu bulamadım Prof doktora gittim 22. Haftamda randevu bulup yaptırdım. Sıkıntı olmadı herşey gayet normal çok şükür. 10-15 dk için oldukça yüksek bir ücret ödedik ama sağlıklı olduğunu bilmek en önemlisi.
irembasoglu37 Mervvvever ben bugün 19+0 ken gittim doktor 21. Haftaya girdiğinde randevu al detaylı için dedi
Mervvvever Gamzeyegin bursa sehir hastanesinde anca randevu bulabildim özellerinde çoğu radyoloji uzmani bakiyor diye gitmek istemedim doktorum da 19 21 arası arası iyi dedi bazi yerlerde 23 sonra bakmiyorlar bildiğim kadariyla inşallah bakar
Mervvvever irembasoglu37 randevular dolu bende bulmuşken kaçırmak istemedim başka bi doktora danıştım o da 18-23 arası uygun sorun olmaz dedi
anneoluyorm_ Mervvvever Benimde yarın Allah izin verirse 20+6 iken yaptırıyorm doktorum öyle istedi. devlette sıra bulmak zor dioalar canım. Bence erken olsa doktorun söylerdi
Mervvvever anneoluyorm_ aynen dün randevum vardi doktorum 19-21 arasi yaptır dedi bursa şehir hastanesinden randevu bulmuşken kaçırmak istemedim malum özeller belli
anneoluyorm_ Mervvvever ben özelden aldm devlet biz yapmıyoruz ddi Fiyatlar cidden uçuk Rabb’im herkesi yardımcısı olsn
Mervvvever anneoluyorm_ bende nisana kadar bekleyip bulamazsam özele gidicekdim bugün sabah 10 da buldum şansıma hemen aldım anında doluyor zaten hazir denk gelmişken boşuna özele para vermek istemedim bide az değil bu devirde
gneak Ben bir doktorun özel kliniğe gidiyorum. Geleceğimiz tarihleri doktorumuz belirliyor. Detaylı ultrason için bana da 3 nisana tarih verdi. Yani o tarihte bebek 19 hafta 4 günlük oluyor.
Mervvvever gneak ayni olucak benimde 6 nisanda 19+3 sayilicak normal demek ki insanlar bir tutturmuş 22. Hafta