hhugur canım öncelikle her hamilelik bir olmayabilir ama sana kendimi anlatayım benimde değerlerim cok düzensiz hatta 2kati bile artmıyordu bir kaç gün çok iyi olduğunu sandığım doktoruma gittim ama değerler düzensiz artınca bana dediği su oldu ya dış gebelik yada sağlıksız bir gebelik dendi kese bile görülmemiş ti kürtaj dedi çarşıda 6 saat boyunca ağladım hastanenin önünde inan sonra babam geldi eşimi aradım hemenriskli bir kadın doğum uzmanı bulup oraya gittik bize ilk sakın olun içinizi rahat tutun dedi testler istedi hcg gene düzensiz di bana dediki kese bile görünmüyor kürtaja gerek yok sana bunu doktor nasıl der ilaçla düşebilir dedi bende dedimki dış gebelik bile olsa bekliycem ben onun annesiyim ve o iyi sağlıklı hissediyorum dedim sonrasında beni vajinal ultrasonla muayene etmek için içeri aldı ve kesem iz görüldü kese rahimdeydi doktor bana annesi bebeğimiz rahmin en sol köşesine yerleşmiş büyümeye çalışıyor ortaya mutlaka inecektir gözünüz aydın diye sonrasında 1 hafta geçti kalp atışını duymuştum inanki çok zorlu süreçten geçtim ve şuan 32+3 haftalık olduk bütün sonuclarimiz testlerimiz temiz çıktı artik dünyaya gelmeyi bekliyoruz bilemem tabiki bizim gibi olurmu ama inş hiç bir sorun çıkmaz sizinde yavrunuz sağlıklıdır bir köşede büyümeye çalışıyor dur .