Sedavedoga Evet kızlar bugün itibariyle 99 gün kaldı gayet güzel gidiyoruz çalışmaya ve alışveriş yapmaya devam ediyorum sadece 2 kilo aldım güzel bir kızımız olacak inşallah ❤️ Sizde durumlar nedir nasıl gidiyor
2309 Sedavedoga son 90 bende bir buçuk kilo aldım alışverişim falan herşey bitti oğluşu bekliyoruz sabırsızlıkla 🥰
mercimekkoftesi1 Son 37 gün, hiç bir hazırlığım yok 💆🏻♀️😄 6 kilo almışım. Perşembe günü randevum var sezaryen için gün verecek doktorum 🥹
Sedavedoga mercimekkoftesi1 ayyy çok heyecanlı zaman gelmiş kalkkk hazırlık yap çabuk durma 😂😂 ben çok plancı ve pimpirilikyim uyumazdım kesin heyecandan 😂 sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️
mercimekkoftesi1 Sedavedoga ay evet zaman geldi ama 20 aylık bi kız daha varken evde hazırlık çok zor enerji yetmiyor 🥲 Bugün artık başlarım yavaş yavaş yoksa doğuma giderken hazırlanırım anca 😅 Amiiinn Allahım hepimizi sağlıklıca kavuştursun inşallah 🙏🏻 🤲🏻
Sedavedoga mercimekkoftesi1 doğuma giderken eksikleri al koş hemen 😂 Allah yardım etsin canım küçük çocukla da zor tabi şimdi onun da hareketli zamanları enerji kalmaz
Sedavedoga Daisy0000 doğumdan sonra gider inşallah canım hepsi zaten koşturmaktan sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da. ,☺️
Sedavedoga 2309 maşallah canım sende hızlısın benimde öyle alışveriş kısmı bitti sadece beğendiğim kıyafet olursa onu alıyorum kendi eksiklerim kaldı sadece pijama takımı vs. Onları da yavaş yavaş tamamlıyorum artık
mercimekkoftesi1 Sedavedoga ahahaha demi yaa geçerken e bebeğe uğrarım artık 😄 evet evet kızımında tam hareketli zamanları ona yetmeye çalışırken diğer işlere yetemiyorum 🤦🏻♀️
Sedavedoga mercimekkoftesi1 biz herşeyi hallederiz ya sıkıntı olmaz işin başına geçince hepsi tamam olur nasılsa
Sedavedoga Elenor17 biraz dikkat et canım sonrasında verilir zaten de en azından bebek için sıkıntı olmasın
Elenor17 Sedavedoga şeker yükleme yaptırdım bir sey cıkmadı ama istemsizce alıyorum aşırı da yemiyorum aslında :(( boyum da kısa
Sedavedoga Mrve12 benim en çok korktuğum konu isimdi ama bir anda bulduk ve içimize sindi zaten insanın içi kaynıyor koyacağı isme sizinde öyleyse hiç değiştirmeyin
Sedavedoga Elenor17 ne güzel canım bende bugün yaptırdım sonuçları bekliyorum demekki bünye ile alâkalı bebekte sıkıntı olmadığı sürece kafana takma zaten doğumdan sonra gider hepsi