Ftmskry Kizlar 2 gündür cok kötüyüm bogazlarim ayri basım ayri ağrıyor burnum akiyo cok üşüyorum ne yapmam gerekir 13+4hamileyim ilacta kullanamiyorum😭
Shryrydn Ftmskry ben qrip olcagımı hiss etdiyim an kendimi meyveye veriyom en cokta mandalina yiyorum fazla ilerlemeden geciyo
Acemimum Ftmskry canım enfeksiyonun ilerlemesine izin verme git doktoruna gebelikte kullanılan birsürü antibiyotik var bebeğe zararsız enfeksiyon daha beter bence bende kullandım ant.
deniz2019 Ftmskry elma sirkesi ile gargara ve sirkeli su yapıp burnunuza çekerseniz 2 güne bişeyiniz kalmaz
mervek123 Ftmskry doktorum bana zencefil,bal,limon karışımı yapmamı söylemişti grip için.İçine de sıcak su katıp hepsini karışıtırıp için
Flora 2 çorba kaşığı bala bir diş sarımsağı ezip karıştır, iki kez yemekten sonra bir çorba kaşığı ye. 👍
Flora Haticeozturk antibiyotik yerini veriyor. Grip, boğaz ağrısından geberiyordum bununla kendime geldim.
Haticeozturk Canım kivi ye bir kibire bir poşet mandalina vitamini var demişlerdi bir ara sanki kivi c vitamini bakımından çok yararıymış bendede boğaz da batma ve öksürük var nane limon içtim biraz iyi geldi ıhlamur içeceğim birde pekmezin içim e biraz tereyağı köy işit bir iki kaşık ye oda iyi geliyo
Haticeozturk Canım kivi ye bir kibire bir poşet mandalina vitamini var demişlerdi bir ara sanki kivi c vitamini bakımından çok yararıymış bendede boğaz da batma ve öksürük var nane limon içtim biraz iyi geldi ıhlamur içeceğim birde pekmezin içim e biraz tereyağı köy işit bir iki kaşık ye oda iyi geliyo
Haticeozturk 2 yemek kaşığı bal 2 yemek kaşığı sirke bir tutam tarcin ve 2 yemek kasigi limon suyu 1 fincan sıcak suya koyup karıştırın sıcakken için 1 saat içinde boğaz ağrısı geliyomus face de görüp kaydetmiştim bugün bunu yapcam.yalnoz 33 haftalık benimki canim sen ilk aylarsa bazen böyle karışımlar onerilmeyebilir
_nihall Ftmskry canim 1 bardak sicak suya yarim limon ve 1 tatli kasigi bal koy ve oylece ic faydasini goruceksin ben oyle atlattim