SedaCbc Heyecanlıyım çok. 37+5. Perşembeye çatı muayenesi olacağım ama kendiliğinden gelsin istiyorum sağlıklı bebişim. Kaçıncı haftaya kadar bekleyeceğim acaba? Artık beklemek de zor çünkü😔 Kucağıma aşıp kokusunu içime çekmek istiyorum kızımın 🥰
Ecemsuakpolat_ SedaCbc sağlıcakla kavuş canım benim 31. Haftamdayım bana bile zor geliyor artık çok da özledim 🥰
yagizegemom SedaCbc 38+2 heyecandan uyuyamıyorum resmen bende bi an önce kavuşmak istiyorum miniğime🥹🐣
Ykslemine SedaCbc bizde 37+5teyiz cuma gününden beri kasık ağrılarım var heyecanla bekliyoruz gelmesini 🙏
SedaCbc Yurdanurrr selamlarrr🙋♀️ Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Son durum nedir ? Doğdu mu beniş???
Yagmurcmn Yurdanurrr bende gittim acile tansiyonum yükselmiş kalp çarpıntım varmış birde bebek çok hareketli diye serum takıldı açılma falan yoktu sancıda geri gönderdiler
Yurdanurrr SedaCbc inşallahhh ☺️ Bebiş doğmadı daha, açılmam ilerlemediği için hastane ortamı stresli diye eve gelmeyi tercih ettm bekliyoruzzzz