gizem-37 ben ilk kez 16 da hissettim sonra en net 17+2 de 3 kere göbek deliği sağına 3 kez sert vurdu. Şok olmuştum. O günden sonra hemen hemen her gün 1 kes hissettim 2 gün hissedemedim hemen peşine Dr randevum vardı sorduğumda 20 haftadan önce bir düzen bekleme demişti. Öyleymis gerçekten de ben 19 olduktan sonra artık daha daha net hissediyorum. Eşim elini koyunca hissedemiyo mesela ama o uzanıyor bende ona arkadan sıkıca sarılıyorum söylemediğim halde anlıyor hareketini👶🏻 herkes tatlı ye soluna yat der ama benim bebeğim sırt üstü yatınca oynuyor çok sağlıklı değil sırt üstü yatmak evet ama onunla oynamak için kısa süreli yatıyorum 🥰 şu an 20+3 göbek deliğime bastırınca artık tepki de veriyor hareketleri daha da sert artık hatta bazen eşime diyorum bu sefer tekme vurdu çok sertti falan diye çünkü bazen hafif dokunuş gibi oluyor hareket ama bazen sağlam tekme vuruyor tabi öyle rahatsız edici değil de. Bide benim bebeğim idrara sıkışınca çok hareketleniyor. Hiç istemiyor idrarımı tutmamı 😂😂 bende bazen oynasın diye bilerek tutuyordum tatlı yemiyorum 😂 su an yazarken bile soldan soldan vuruyor ♥️